Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc mignon Cordoba
sel1 Tactiek 4-3-3
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 49.9
excellent Schieten formidable
solid Passen good
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Higuera geeft een hoge lob. Kurzawa is nu in balbezit. Istvan begaat een overtreding. Istvan krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Kurzawa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vargalui met een snel genomen vrije trap. Marulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulanda probeert naar een medespeler te passen. Pembe is nu in balbezit. Pembe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconu passt de bal in één keer door. Kruška bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Stellacci rent richting de bal. Istvan onderschept slim de pass. Istvan speelt de bal door. Vosa rent richting de bal. Vosa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Garcia Júnior verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia Júnior probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kvedarauskas de bal. Marciniak is nu in balbezit. Marciniak schiet op doel. Parés bokst de bal weg.

44e minuut.
Kuśmienny geeft de bal voor. Parés speelt de bal door. Pepper kopt de bal weg. Kurzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawa haalt uit met een fantastische trap. Palacios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc mignon 48%, Cordoba 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc mignon - Cordoba 0:0

50e minuut.
Kuśmienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmienny passt de bal zonder na te denken. Vosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosa haalt uit met een fantastische trap. Parés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc mignon - Cordoba 0:1

51e minuut.
Stellacci rent richting de bal. Istvan onderschept slim de pass. Istvan passt de bal met de wreef. Vosa rent richting de bal. Vosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pepper kopt de bal weg. Inworp. Kruška met de inworp. Kuśmienny geeft een lange en hoge pass. Deaconu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Kuśmienny speelt de bal door. Istvan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ende met een sublieme pass. Stellacci rent richting de bal. Stellacci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Moraes met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuśmienny de bal. Kuśmienny met een sublieme pass. Deaconu rent richting de bal. Deaconu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Istvan passt de bal zonder na te denken. Marciniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciniak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Garcia Júnior de bal onder controle te krijgen. Parés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc mignon - Cordoba 0:2

81e minuut.
Stellacci onderschept slim de pass. Stellacci met een sublieme pass. Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa draait met de bal, schiet en ... Palacios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc mignon - Cordoba 1:2

82e minuut.
Daar is Marulanda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marulanda geeft een hoge lob. Vujanović heeft problemen om de bal te vangen. Kurzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawa draait met de bal, schiet en ... Palacios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Vargalui met een sublieme pass. Stellacci rent richting de bal. Vujanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vujanović krijgt een gele kaart. Stellacci raakt geblesseerd tijdens het duel. Stellacci zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marulanda rent richting de bal. Marulanda geeft een hoge lob. Palacios bokst de bal weg. Pembe is nu in balbezit. Pembe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc mignon - Cordoba 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc mignon 51%, Cordoba 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc mignon - Cordoba 2:2