Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FONTANA NBG Labudnjaca
OLE Tactiek grlom u jagode
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
65.2 gemiddelde waardering 59.8
very good Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Temunović passt de bal zonder na te denken. Perić rent richting de bal. Perić passt de bal met de wreef. Ciauşoiu is nu in balbezit. Ciauşoiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FONTANA NBG - Labudnjaca 1:0

4e minuut.
Jurišić geeft een lange en hoge pass. Ðelmaš is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pili. Pili krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Jurišić is nu in balbezit. Jurišić passt de bal zonder na te denken. Błażkiewicz met een sublieme pass. Ljubićić heeft problemen om de bal te vangen. Ljubićić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
MacNeill kopt de bal weg. Klangauskas rent richting de bal. Klangauskas speelt de bal door. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. Gavrančić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FONTANA NBG 46%, Labudnjaca 54%.
FONTANA NBG - Labudnjaca 1:0

47e minuut.
Vrancken is nu in balbezit. Vrancken passt de bal met de wreef. Temunović rent richting de bal. Temunović geeft een hoge lob. Ciauşoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Quennoz bokst de bal weg.

50e minuut.
Witek kopt de bal weg. Daar is Mesaroş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesaroş geeft de bal voor. Ciauşoiu springt en kopt de bal. Quennoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FONTANA NBG - Labudnjaca 2:0

53e minuut.
Witek probeert de bal met de borst te controleren. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek maakt een afschuwelijke overtreding. Witek krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Vrancken rent richting de bal. Vrancken speelt de bal door. Temunović rent richting de bal. Temunović geeft de bal voor. Ciauşoiu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Matić met een sublieme pass. Annau probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Perić de bal onder controle te krijgen. Ljubićić rent richting de bal. Ljubićić haalt uit met een fantastische trap. Gavrančić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Klangauskas is nu in balbezit. MacNeill onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ðelmaš. Ðelmaš krijgt een gele kaart. MacNeill is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pili zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Temunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kącki begaat een overtreding. Kącki krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Błażkiewicz passt de bal met de wreef. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeill rent richting de bal. Ðelmaš onderschept slim de pass. Ðelmaš schiet op doel. Gavrančić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matić is nu in balbezit. Matić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FONTANA NBG - Labudnjaca 2:1

80e minuut.
Perić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kącki de bal. Vrancken begaat een overtreding. Kącki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kącki kan niet meer verder spelen. Dziełakowski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Witek geeft de bal voor. Klangauskas rent richting de bal. Klangauskas passt de bal met de wreef. Ljubićić is nu in balbezit. Ljubićić haalt uit met een fantastische trap. Gavrančić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FONTANA NBG 50%, Labudnjaca 50%.
FONTANA NBG - Labudnjaca 2:1