Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Majur Cordoba
532rghnova Tactiek 4-3-3
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
0 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
39.5 gemiddelde waardering 45.5
weak Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen solid


21e minuut.
Cincar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kruška zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuśmienny controleert de bal met de borst. Kuśmienny geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kruška is nu in balbezit. Kruška passt de bal in één keer door. Istvan rent richting de bal. Istvan geeft een hoge lob. Marciniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Kuśmienny passt de bal zonder na te denken. Istvan is nu in balbezit. Istvan passt de bal met de wreef. Vosa rent richting de bal. Vosa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Istvan neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Špegar geeft de bal voor. Ende rent richting de bal. Stojković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stojković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majur 54%, Cordoba 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Majur - Cordoba 0:0

50e minuut.
Zambrano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burzawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Mijović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Istvan met de inworp. Kuśmienny geeft een lange en hoge pass. Marciniak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Istvan speelt de bal door. Klungelig pakt Kuśmienny de bal. Kuśmienny passt de bal in één keer door. Vosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosa haalt uit met een fantastische trap. Mijović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majur 53%, Cordoba 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Majur - Cordoba 0:0