Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc mignon Fk Jedinstvo
sel1 Tactiek 222
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 53.9
outstanding Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Łachowski rent richting de bal. Łachowski passt de bal zonder na te denken. Vargalui probeert naar een medespeler te passen. Pembe is nu in balbezit. Pembe geeft de bal voor. Lăcătuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc mignon - Fk Jedinstvo 1:0

5e minuut.
Burszta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pepper. Burszta raakt geblesseerd tijdens het duel. Adrian met een snel genomen vrije trap. Raec springt en kopt de bal. Parés bokst de bal weg.

8e minuut.
Pereira Alves geeft een lange en hoge pass. Segers bereikt de bal nog maar net als eerste. Raec is nu in balbezit. Łachowski onderschept slim de pass. Segers onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Calzada met een sublieme pass. Kurzawa is nu in balbezit. Kurzawa met een sublieme pass. Pembe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pembe schiet op doel. Lăcătuş bokst de bal weg.

22e minuut.
Kvedarauskas speelt de bal door. Segers heeft problemen om de bal te vangen. Łachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Adrian onderschept slim de pass. Adrian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Higuera met een sublieme pass. Vargalui is nu in balbezit. Vargalui met een sublieme pass. Kurzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawa schiet op doel. Lăcătuş bokst de bal weg. Campetella probeert naar een medespeler te passen. Vargalui geeft een lange en hoge pass. Daar is Pembe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pembe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Burszta rent richting de bal. Burszta passt de bal zonder na te denken. Raec rent richting de bal. Raec draait met de bal, schiet en ... Parés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc mignon - Fk Jedinstvo 1:1

32e minuut.
Vargalui met een sublieme pass. Calzada is nu in balbezit. Calzada passt de bal zonder na te denken. Pembe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pembe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pembe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pembe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Calzada probeert naar een medespeler te passen. Pembe is nu in balbezit. Pembe met een sublieme pass. Kurzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Segers is nu in balbezit. Vargalui onderschept slim de pass. Vargalui met een sublieme pass. Pembe is nu in balbezit. Pembe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc mignon 48%, Fk Jedinstvo 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc mignon - Fk Jedinstvo 1:1

46e minuut.
Adrian speelt de bal door. Românaş heeft problemen om de bal te vangen. Românaş geeft een lange en hoge pass. Raec springt en kopt de bal. Parés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc mignon - Fk Jedinstvo 1:2

53e minuut.
Calzada passt de bal zonder na te denken. Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa probeert naar een medespeler te passen. Pembe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pembe schiet op doel. Lăcătuş bokst de bal weg.

54e minuut.
Segers kopt de bal weg. Calzada bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargalui speelt de bal door. Pepper is nu in balbezit. Pepper passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Calzada kopt de bal weg. Pepper probeert naar een medespeler te passen. Adelantado met een sublieme pass. Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc mignon - Fk Jedinstvo 2:2

63e minuut.
Segers onderschept slim de pass. Segers passt de bal zonder na te denken. Raec bereikt de bal nog maar net als eerste. Raec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta haalt uit met een fantastische trap. Parés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc mignon - Fk Jedinstvo 2:3

75e minuut.
Burszta kan de bal niet met de borst controleren. Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepper met een sublieme pass. Pembe is nu in balbezit. Pembe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc mignon 47%, Fk Jedinstvo 53%.
fc mignon - Fk Jedinstvo 2:3