Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta LE Fk Jedinstvo
druga liga Tactiek 222
51% Balbezit 49%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
71.1 gemiddelde waardering 54.4
outstanding Schieten solid
outstanding Passen solid
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Pereira Alves geeft een lange en hoge pass. Butulan geeft een lange en hoge pass. Končar rent richting de bal. Končar draait met de bal, schiet en ... Lăcătuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - Fk Jedinstvo 1:0

6e minuut.
Adelantado is nu in balbezit. Adelantado geeft een lange en hoge pass. Deptuch speelt de bal door. Končar is nu in balbezit. Končar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - Fk Jedinstvo 2:0

12e minuut.
Cunsolo geeft de bal voor. Adelantado bereikt de bal nog maar net als eerste. Končar onderschept slim de pass. Končar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - Fk Jedinstvo 3:0

16e minuut.
Segers is nu in balbezit. Segers passt de bal zonder na te denken. Cunsolo heeft problemen om de bal te vangen. Cunsolo geeft een hoge lob. Končar is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Burszta rent richting de bal. Deptuch verovert de bal door een tackle van achteren. Deptuch geeft een lange en hoge pass. Končar kan de bal niet met de borst controleren. Končar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Szura geeft een lange en hoge pass. Končar kan de bal niet met de borst controleren. Adelantado bereikt de bal nog maar net als eerste. Končar verovert de bal door een tackle van achteren. Končar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Gąsiorek verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiorek geeft een hoge lob. Končar rent richting de bal. Končar haalt uit met een fantastische trap. Lăcătuş probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Segers is nu in balbezit. Panjković onderschept slim de pass. Panjković geeft de bal voor. Končar rent richting de bal. Končar schiet op doel. Lăcătuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Butulan met een sublieme pass. Končar is nu in balbezit. Končar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mogiełka de bal onder controle te krijgen. Lăcătuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Pereira Alves controleert de bal met de borst. Deptuch onderschept slim de pass. Deptuch passt de bal met de wreef. Končar rent richting de bal. Končar draait met de bal, schiet en ... Lăcătuş bokst de bal weg. Klungelig pakt Segers de bal. Românaş is nu in balbezit. Butulan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butulan krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Burszta kopt de bal weg. Butulan geeft een lange en hoge pass. Končar rent richting de bal. Končar draait met de bal, schiet en ... Lăcătuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - Fk Jedinstvo 4:0

37e minuut.
Mogiełka kan de bal niet met de borst controleren. Butulan geeft een lange en hoge pass. Končar kopt de bal weg. Končar probeert de bal met de borst te controleren. Končar haalt uit met een fantastische trap. Lăcătuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović geeft een hoge lob. Mogiełka heeft problemen om de bal te vangen. Končar bereikt de bal nog maar net als eerste. Končar draait met de bal, schiet en ... Lăcătuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Mogiełka kopt de bal weg. Campetella heeft problemen om de bal te vangen. Končar onderschept slim de pass. Končar schiet op doel. Lăcătuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - Fk Jedinstvo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta LE 25%, Fk Jedinstvo 75%.
Sparta LE - Fk Jedinstvo 5:0

47e minuut.
Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Matović zal de hoekschop nemen. Končar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - Fk Jedinstvo 6:0

49e minuut.
Gąsiorek probeert naar een medespeler te passen. Butulan is nu in balbezit. Mogiełka rent richting de bal. Butulan verovert de bal door een tackle van achteren. Butulan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Românaş is nu in balbezit. Românaş passt de bal met de wreef. Končar bereikt de bal nog maar net als eerste. Končar schiet op doel. Lăcătuş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Deptuch met een snelle inworp. Cunsolo is nu in balbezit. Cunsolo geeft een hoge lob. Končar springt en kopt de bal. Lăcătuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - Fk Jedinstvo 7:0

64e minuut.
Adelantado geeft de bal voor. Cunsolo geeft de bal voor. Končar is nu in balbezit. Končar schiet op doel. Lăcătuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - Fk Jedinstvo 8:0

66e minuut.
Adelantado probeert de bal aan de voet te houden. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch passt de bal in één keer door. Končar bereikt de bal nog maar net als eerste. Končar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gąsiorek probeert naar een medespeler te passen. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch speelt de bal door. Končar bereikt de bal nog maar net als eerste. Končar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Pereira Alves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuch geeft een lange en hoge pass. Končar bereikt de bal nog maar net als eerste. Končar schiet op doel. Lăcătuş bokst de bal weg. Lăcătuş probeert naar een medespeler te passen. Butulan met een sublieme pass. Adelantado rent richting de bal. Končar verovert de bal door een tackle van achteren. Končar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Stijepović geeft de bal voor. Mogiełka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Končar is nu in balbezit. Končar haalt uit met een fantastische trap. Lăcătuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - Fk Jedinstvo 9:0

88e minuut.
Končar kopt de bal weg. Deptuch is nu in balbezit. Deptuch passt de bal met de wreef. Končar is nu in balbezit. Končar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta LE 28%, Fk Jedinstvo 72%.
Sparta LE - Fk Jedinstvo 9:0