Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cordoba FONTANA NBG
4-3-3 Tactiek OLE
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
48.9 gemiddelde waardering 59.1
uitstekend Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Perić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perić geeft een lange en hoge pass. Ciauşoiu rent richting de bal. Ciauşoiu haalt uit met een fantastische trap. Palacios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cordoba - FONTANA NBG 0:1

6e minuut.
Inworp. Kruška zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perić is nu in balbezit. Marciniak verovert de bal door een tackle van achteren. Marciniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Temunović onderschept slim de pass. Temunović met een sublieme pass. Ciauşoiu is nu in balbezit. Ciauşoiu haalt uit met een fantastische trap. Palacios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cordoba - FONTANA NBG 0:2

12e minuut.
Kruška bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş onderschept slim de pass. Mesaroş passt de bal met de wreef. Ciauşoiu is nu in balbezit. Ciauşoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cordoba - FONTANA NBG 0:3

14e minuut.
Żebrowski geeft een lange en hoge pass. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekipzade is nu in balbezit. Ciauşoiu onderschept slim de pass. Ciauşoiu schiet op doel. Palacios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Perić geeft een hoge lob. Daar is Vujanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu schiet op doel. Palacios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cordoba - FONTANA NBG 0:4

24e minuut.
Temunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Temunović geeft een hoge lob. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu onderschept slim de pass. Ciauşoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pielesiak passt de bal zonder na te denken. Perić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perić probeert naar een medespeler te passen. Ciauşoiu rent richting de bal. Ciauşoiu haalt uit met een fantastische trap. Palacios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Daar is Vujanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ende is nu in balbezit. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu schiet op doel. Palacios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cordoba - FONTANA NBG 0:5

33e minuut.
Kruška rent richting de bal. Kruška passt de bal met de wreef. Marciniak is nu in balbezit. Marciniak draait met de bal, schiet en ... Gavrančić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cordoba - FONTANA NBG 1:5

34e minuut.
Żebrowski is nu in balbezit. Żebrowski geeft de bal voor. Ciauşoiu is nu in balbezit. Ciauşoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cordoba 58%, FONTANA NBG 42%.
Cordoba - FONTANA NBG 1:5

49e minuut.
Kuśmienny met een sublieme pass. Perić heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Kuśmienny zijn tegenspeler op de grond. Kuśmienny krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Zambrano geeft een lange en hoge pass. Perić geeft de bal voor. Klungelig pakt Zambrano de bal. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pielesiak passt de bal met de wreef. Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan passt de bal met de wreef. Kuśmienny rent richting de bal. Kuśmienny schiet op doel. Gavrančić bokst de bal weg.

63e minuut.
Temunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Temunović raakt geblesseerd tijdens het duel. Perić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciauşoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Annau verovert de bal door een tackle van achteren. Annau geeft de bal voor. Zambrano rent richting de bal. Ciauşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciauşoiu haalt uit met een fantastische trap. Palacios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nekipzade rent richting de bal. Ciauşoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciauşoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Perić met een sublieme pass. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak speelt de bal door. Ciauşoiu rent richting de bal. Ciauşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cordoba - FONTANA NBG 1:6

83e minuut.
Klungelig pakt Pielesiak de bal. Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Istvan met de inworp. Kuśmienny geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Palacios trapt de bal weg. Istvan kopt de bal weg. Klungelig pakt Nekipzade de bal. Ciauşoiu is nu in balbezit. Ciauşoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Vosa geeft een hoge lob. Vrancken rent richting de bal. Deaconu verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cordoba - FONTANA NBG 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cordoba 54%, FONTANA NBG 46%.
Cordoba - FONTANA NBG 2:6