Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FONTANA NBG Fk Jedinstvo
OLE Tactiek 222
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
63.8 gemiddelde waardering 54.7
outstanding Schieten solid
very good Passen very good
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Temunović is nu in balbezit. Temunović geeft een lange en hoge pass. Adelantado rent richting de bal. Ciauşoiu onderschept slim de pass. Ciauşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FONTANA NBG - Fk Jedinstvo 1:0

9e minuut.
Ciauşoiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adelantado. Ciauşoiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rebolledo met een snel genomen vrije trap. Ciauşoiu is nu in balbezit. Ciauşoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Vrancken kopt de bal weg. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo met een sublieme pass. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Segers speelt de bal door. Pereira Alves is nu in balbezit. Pereira Alves geeft de bal voor. Adrian heeft problemen om de bal te vangen. Adrian geeft een hoge lob. Gavrančić bokst de bal weg. Raec rent richting de bal. Raec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FONTANA NBG - Fk Jedinstvo 1:1

34e minuut.
Mogiełka geeft een hoge lob. Burszta heeft problemen om de bal te vangen. Mesaroş met een sublieme pass. Ciauşoiu rent richting de bal. Ciauşoiu draait met de bal, schiet en ... Lăcătuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Vrancken geeft een hoge lob. Egelić kopt de bal weg. Mesaroş met een sublieme pass. Daar is Ciauşoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciauşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FONTANA NBG - Fk Jedinstvo 2:1

39e minuut.
Segers onderschept slim de pass. Fołtyn geeft de bal voor. Adelantado rent richting de bal. Ciauşoiu onderschept slim de pass. Ciauşoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FONTANA NBG 48%, Fk Jedinstvo 52%.
FONTANA NBG - Fk Jedinstvo 2:1

49e minuut.
Rebolledo geeft de bal voor. Ciauşoiu kan de bal niet met de borst controleren. Adelantado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciauşoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciauşoiu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mesaroş met een sublieme pass. Temunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Temunović geeft een lange en hoge pass. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FONTANA NBG - Fk Jedinstvo 3:1

53e minuut.
Egelić probeert naar een medespeler te passen. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş passt de bal met de wreef. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu haalt uit met een fantastische trap. Lăcătuş bokst de bal weg.

60e minuut.
Rebolledo onderschept slim de pass. Rebolledo passt de bal met de wreef. Vrancken met een sublieme pass. Ciauşoiu is nu in balbezit. Ciauşoiu schiet op doel. Lăcătuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Pereira Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski is nu in balbezit. Żebrowski geeft de bal voor. Ciauşoiu is nu in balbezit. Ciauşoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Perić geeft de bal voor. Ciauşoiu is nu in balbezit. Ciauşoiu heeft problemen om de bal te vangen. Ciauşoiu draait met de bal, schiet en ... Lăcătuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Temunović geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Segers de bal. Annau onderschept slim de pass. Annau probeert naar een medespeler te passen. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciauşoiu schiet op doel. Lăcătuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Annau onderschept slim de pass. Annau geeft een hoge lob. Ciauşoiu controleert de bal met de borst. Ciauşoiu draait met de bal, schiet en ... Lăcătuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Doeltrap. Lăcătuş met een harde bal richting middenveld. Rebolledo geeft een hoge lob. Ciauşoiu rent richting de bal. Ciauşoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Annau kopt de bal weg. Rebolledo speelt de bal door. Vrancken speelt de bal door. Ciauşoiu rent richting de bal. Ciauşoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Pili passt de bal in één keer door. Vrancken rent richting de bal. Vrancken geeft een hoge lob. Ciauşoiu is nu in balbezit. Ciauşoiu schiet op doel. Lăcătuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Pili kopt de bal weg. Egelić kan de bal niet met de borst controleren. Mesaroş geeft de bal voor. Ciauşoiu rent richting de bal. Ciauşoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FONTANA NBG - Fk Jedinstvo 4:1

88e minuut.
Rebolledo passt de bal met de wreef. Ciauşoiu rent richting de bal. Adelantado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciauşoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciauşoiu neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FONTANA NBG - Fk Jedinstvo 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FONTANA NBG 29%, Fk Jedinstvo 71%.
FONTANA NBG - Fk Jedinstvo 5:1