Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc mignon Labudnjaca
sel1 Tactiek grlom u jagode
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.7 gemiddelde waardering 63.6
uitstekend Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Jurišić probeert naar een medespeler te passen. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš passt de bal met de wreef. Matić is nu in balbezit. Matić draait met de bal, schiet en ... Parés bokst de bal weg.

9e minuut.
Ljubićić passt de bal met de wreef. Kvedarauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš onderschept slim de pass. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc mignon - Labudnjaca 0:1

13e minuut.
Matić kopt de bal weg. Klangauskas met een sublieme pass. Klungelig pakt Moraes de bal. Ljubićić is nu in balbezit. Ljubićić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Stellacci geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Stute de bal onder controle te krijgen. Dziełakowski rent richting de bal. Kurzawa verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Jurišić passt de bal in één keer door. Ljubićić rent richting de bal. Ljubićić met een sublieme pass. Matić is nu in balbezit. Matić haalt uit met een fantastische trap. Parés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Witek probeert naar een medespeler te passen. Jurišić speelt de bal door. Daar is Kvedarauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. Parés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matić rent richting de bal. Matić geeft de bal voor. Ljubićić heeft problemen om de bal te vangen. Ljubićić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc mignon - Labudnjaca 0:2

39e minuut.
Dziełakowski geeft een lange en hoge pass. Pepper speelt de bal door. Ljubićić probeert naar een medespeler te passen. Matić heeft problemen om de bal te vangen. Matić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Kvedarauskas de bal. Kvedarauskas speelt de bal door. Klangauskas probeert naar een medespeler te passen. Matić is nu in balbezit. Matić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc mignon 58%, Labudnjaca 42%.
fc mignon - Labudnjaca 0:2

53e minuut.
Ristanović met een sublieme pass. Grada probeert naar een medespeler te passen. Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. Parés bokst de bal weg.

55e minuut.
Stellacci geeft een hoge lob. Pepper speelt de bal door. Vargalui rent richting de bal. Pembe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pembe draait met de bal, schiet en ... Quennoz bokst de bal weg.

58e minuut.
Daar is Ðelmaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matić is nu in balbezit. Matić passt de bal in één keer door. Ljubićić rent richting de bal. Ljubićić haalt uit met een fantastische trap. Parés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc mignon - Labudnjaca 0:3

68e minuut.
Higuera geeft een lange en hoge pass. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Moraes zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Moraes moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Moraes schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

76e minuut.
Matić rent richting de bal. Matić passt de bal zonder na te denken. Kvedarauskas speelt de bal door. Daar is Ðelmaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Pembe is nu in balbezit. Klangauskas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pembe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marulanda komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc mignon 51%, Labudnjaca 49%.
fc mignon - Labudnjaca 0:3