Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Jedinstvo Labudnjaca
222 Tactiek grlom u jagode
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 63.1
very good Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Pereira Alves rent richting de bal. Pereira Alves passt de bal in één keer door. Adrian heeft problemen om de bal te vangen. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. Lăcătuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Raec rent richting de bal. Stute verovert de bal door een tackle van achteren. Klangauskas probeert naar een medespeler te passen. Matić is nu in balbezit. Matić schiet op doel. Lăcătuş bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adelantado. Matić raakt geblesseerd tijdens het duel. Ðelmaš komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ðelmaš raakt geblesseerd tijdens het duel. Klangauskas wilt de vrije trap nemen. Lăcătuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Jedinstvo - Labudnjaca 0:1

29e minuut.
Segers bereikt de bal nog maar net als eerste. Segers met een sublieme pass. Raec is nu in balbezit. Raec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Jedinstvo - Labudnjaca 1:1

43e minuut.
Campetella rent richting de bal. Campetella passt de bal met de wreef. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Segers is nu in balbezit. Segers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Jedinstvo 65%, Labudnjaca 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fk Jedinstvo - Labudnjaca 1:1

55e minuut.
Campetella speelt de bal door. Segers rent richting de bal. Segers passt de bal met de wreef. Raec rent richting de bal. Raec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Românaş rent richting de bal. Jurišić met een sublieme pass. Klangauskas probeert naar een medespeler te passen. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klangauskas geeft een hoge lob. Adelantado kopt de bal weg. Klungelig pakt Adrian de bal. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Jedinstvo - Labudnjaca 1:2

66e minuut.
Jurišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurišić passt de bal zonder na te denken. Ljubićić rent richting de bal. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Campetella speelt de bal door. Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurišić speelt de bal door. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Błażkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klangauskas probeert naar een medespeler te passen. Jurišić is nu in balbezit. Matić is nu in balbezit. Matić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ljubićić is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Błażkiewicz zal de hoekschop nemen. Ðelmaš is nu in balbezit. Matić rent richting de bal. Matić draait met de bal, schiet en ... Lăcătuş probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Burszta heeft problemen om de bal te vangen. Dziełakowski is nu in balbezit. Burszta verovert de bal door een tackle van achteren. Burszta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Jedinstvo - Labudnjaca 2:2

76e minuut.
Daar is Segers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurišić verovert de bal door een tackle van achteren. Jurišić met een sublieme pass. Matić is nu in balbezit. Matić haalt uit met een fantastische trap. Lăcătuş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Klungelig pakt Adrian de bal. Ljubićić probeert naar een medespeler te passen. Adelantado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš onderschept slim de pass. Ðelmaš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Ðelmaš rent richting de bal. Adrian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ðelmaš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klangauskas wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Błażkiewicz speelt de bal door. Jurišić rent richting de bal. Jurišić probeert naar een medespeler te passen. Matić is nu in balbezit. Matić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Jedinstvo 64%, Labudnjaca 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fk Jedinstvo - Labudnjaca 2:2