Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Labudnjaca Fk Jedinstvo
grlom u jagode Tactiek 222
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
24 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 54.9
very good Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Ljubićić passt de bal in één keer door. Daar is Klangauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klangauskas passt de bal met de wreef. Karleuša is nu in balbezit. Karleuša draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Jurišić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karleuša rent richting de bal. Campetella legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karleuša raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Karleuša kan niet meer verder spelen. Tael komt het veld opgelopen. Matić neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Lăcătuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Labudnjaca - Fk Jedinstvo 1:0

13e minuut.
Pereira Alves rent richting de bal. Pereira Alves geeft de bal voor. Witek kopt de bal weg. Klungelig pakt Adrian de bal. Adrian geeft een hoge lob. Quennoz bokst de bal weg. Raec bereikt de bal nog maar net als eerste. Raec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Labudnjaca - Fk Jedinstvo 1:1

18e minuut.
Raec kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Witek de bal onder controle te krijgen. Segers is nu in balbezit. Segers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Labudnjaca - Fk Jedinstvo 1:2

20e minuut.
Ljubićić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jurišić de bal. Jurišić met een sublieme pass. Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić schiet op doel. Lăcătuş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Adelantado geeft de bal voor. Inworp. Grada met een snelle inworp. Klungelig pakt Ljubićić de bal. Ljubićić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ljubićić rent richting de bal. Ljubićić passt de bal in één keer door. Campetella rent richting de bal. Tael verovert de bal door een tackle van achteren. Tael schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Jurišić passt de bal met de wreef. Grada bereikt de bal nog maar net als eerste. Grada passt de bal met de wreef. Ljubićić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubićić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tael is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Labudnjaca - Fk Jedinstvo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Labudnjaca 42%, Fk Jedinstvo 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Labudnjaca - Fk Jedinstvo 2:2

47e minuut.
Lăcătuş probeert naar een medespeler te passen. Segers is nu in balbezit. Segers passt de bal met de wreef. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta haalt uit met een fantastische trap. Quennoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Ljubićić passt de bal in één keer door. Adrian onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Daar is Stute, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raec onderschept slim de pass. Dziełakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Burszta verovert de bal door een tackle van achteren. Burszta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Labudnjaca - Fk Jedinstvo 2:3

78e minuut.
Klangauskas heeft problemen om de bal te vangen. Klangauskas geeft een hoge lob. Tael is nu in balbezit. Tael schiet op doel. Lăcătuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Labudnjaca - Fk Jedinstvo 3:3

85e minuut.
Ljubićić schiet op doel. Adelantado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tael bereikt de bal nog maar net als eerste. Tael draait met de bal, schiet en ... Lăcătuş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Labudnjaca - Fk Jedinstvo 4:3

87e minuut.
Grada is nu in balbezit. Ljubićić is nu in balbezit. Ljubićić passt de bal zonder na te denken. Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Tael rent richting de bal. Tael geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Adelantado de bal. Ljubićić is nu in balbezit. Ljubićić draait met de bal, schiet en ... Lăcătuş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Mogiełka is nu in balbezit. Matić onderschept slim de pass. Matić passt de bal met de wreef. Tael bereikt de bal nog maar net als eerste. Tael haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tael rent richting de bal. Tael draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Labudnjaca 39%, Fk Jedinstvo 61%.
Labudnjaca - Fk Jedinstvo 4:3