Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Majur Sparta LE
532rghnova Tactiek druga liga
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
40.3 gemiddelde waardering 67.9
zwak Schieten formidabel
zwak Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Matović heeft problemen om de bal te vangen. Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Catauro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Catauro krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Deptuch met een sublieme pass. Matović probeert naar een medespeler te passen. Končar rent richting de bal. Končar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Majur - Sparta LE 0:1

10e minuut.
Kohlmeyer trapt de bal weg. Szura kopt de bal weg. Deptuch rent richting de bal. Deptuch geeft de bal voor. Končar springt en kopt de bal. Mijović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Majur - Sparta LE 0:2

19e minuut.
Mijović speelt de bal door. Butulan rent richting de bal. Kożuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Končar verovert de bal door een tackle van achteren. Končar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Končar is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Dragojević heeft problemen om de bal te vangen. Matović is nu in balbezit. Matović passt de bal in één keer door. Daar is Končar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Končar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Matović rent richting de bal. Matović probeert naar een medespeler te passen. Končar rent richting de bal. Končar schiet op doel. Mijović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Majur - Sparta LE 0:3

34e minuut.
Panjković passt de bal zonder na te denken. Deptuch met een sublieme pass. Matović rent richting de bal. Matović geeft een lange en hoge pass. Končar krijgt zijn hoofd ertegen. Mijović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Dragojević is nu in balbezit. Butulan verovert de bal door een tackle van achteren. Butulan speelt de bal door. Klungelig pakt Matović de bal. Matović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Končar bereikt de bal nog maar net als eerste. Končar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Majur - Sparta LE 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majur 71%, Sparta LE 29%.
Majur - Sparta LE 0:4

47e minuut.
Panjković passt de bal in één keer door. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović geeft een lange en hoge pass. Končar springt en kopt de bal. Mijović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Dragojević kopt de bal weg. Gąsiorek rent richting de bal. Stojković verovert de bal door een tackle van achteren. Stojković draait met de bal, schiet en ... Kohlmeyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Majur - Sparta LE 1:4

76e minuut.
Stijepović rent richting de bal. Stijepović geeft een hoge lob. Daar is Kożuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Končar bereikt de bal nog maar net als eerste. Končar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Szolomayer geeft een lange en hoge pass. Butulan geeft de bal voor. Končar is nu in balbezit. Končar draait met de bal, schiet en ... Mijović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Majur - Sparta LE 1:5

81e minuut.
Deptuch passt de bal in één keer door. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović geeft een hoge lob. Mijović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Končar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Majur - Sparta LE 1:6

84e minuut.
Klungelig pakt Vulpe de bal. Stojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiorek onderschept slim de pass. Gąsiorek geeft een hoge lob. Končar rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Špegar rent richting de bal. Czubak rent richting de bal. Butulan onderschept slim de pass. Butulan draait met de bal, schiet en ... Mijović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Panjković passt de bal zonder na te denken. Butulan is nu in balbezit. Butulan geeft een hoge lob. Končar bereikt de bal nog maar net als eerste. Končar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majur 68%, Sparta LE 32%.
Majur - Sparta LE 1:6