Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta LE Majur
druga liga Tactiek 532rghnova
66% Balbezit 34%
23% Spel op eigen helft 77%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
68.8 gemiddelde waardering 40
outstanding Schieten average
outstanding Passen average
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Dąbiewicz passt de bal in één keer door. Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Butulan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butulan geeft een hoge lob. Končar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gąsiorek verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiorek passt de bal in één keer door. Matović is nu in balbezit. Matović geeft een hoge lob. Končar springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Cunsolo passt de bal in één keer door. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Matović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matović geeft een hoge lob. Končar krijgt zijn hoofd ertegen. Mijović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Končar bereikt de bal nog maar net als eerste. Špegar is nu in balbezit. Končar onderschept slim de pass. Končar schiet op doel. Mijović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - Majur 1:0

21e minuut.
Cunsolo rent richting de bal. Cunsolo passt de bal zonder na te denken. Matović rent richting de bal. Matović geeft een lange en hoge pass. Končar krijgt zijn hoofd ertegen. Mijović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Matović geeft een lange en hoge pass. Szolomayer heeft problemen om de bal te vangen. Končar bereikt de bal nog maar net als eerste. Končar schiet op doel. Mijović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - Majur 2:0

29e minuut.
Dąbiewicz kopt de bal weg. Špegar is nu in balbezit. Špegar passt de bal zonder na te denken. Končar is nu in balbezit. Končar schiet op doel. Mijović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kożuch met de inworp. Dragojević is nu in balbezit. Deptuch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deptuch krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Daar is Cincar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Končar is nu in balbezit. Kożuch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Končar raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Končar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kożuch maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Butulan kopt de bal weg. Končar bereikt de bal nog maar net als eerste. Končar haalt uit met een fantastische trap. Mijović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - Majur 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta LE 21%, Majur 79%.
Sparta LE - Majur 3:0

49e minuut.
Butulan probeert naar een medespeler te passen. Matović rent richting de bal. Matović geeft een lange en hoge pass. Končar rent richting de bal. Končar haalt uit met een fantastische trap. Mijović bokst de bal weg. Špegar heeft problemen om de bal te vangen. Končar bereikt de bal nog maar net als eerste. Končar schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Končar rent richting de bal. Kożuch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Končar raakt geblesseerd tijdens het duel. Končar met een snel genomen vrije trap. Matović is nu in balbezit. Matović geeft een lange en hoge pass. Končar maakt een snoekduik en kopt de bal. Mijović bokst de bal weg. Daar is Szolomayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - Majur 4:0

57e minuut.
Matović is nu in balbezit. Matović geeft een lange en hoge pass. Končar rent richting de bal. Končar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Szura verovert de bal door een tackle van achteren. Szura speelt de bal door. Deptuch probeert naar een medespeler te passen. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Končar is nu in balbezit. Končar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - Majur 5:0

66e minuut.
Butulan rent richting de bal. Butulan passt de bal in één keer door. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Končar de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kożuch de bal. Končar bereikt de bal nog maar net als eerste. Končar schiet op doel. Mijović bokst de bal weg.

81e minuut.
Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović met een sublieme pass. Končar bereikt de bal nog maar net als eerste. Končar schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Inworp. Deptuch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matović is nu in balbezit. Matović geeft de bal voor. Končar krijgt zijn hoofd ertegen. Mijović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - Majur 6:0

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Matović stond buitenspel. Kożuch neemt vlug de vrije trap. Dragojević kopt de bal weg. Espuny rent richting de bal. Espuny draait met de bal, schiet en ... Kohlmeyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta LE 25%, Majur 75%.
Sparta LE - Majur 6:0