Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc mignon FONTANA NBG
sel1 Tactiek OLE
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
55.3 gemiddelde waardering 56.2
uitstekend Schieten goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


11e minuut.
Pepper is nu in balbezit. Pepper passt de bal met de wreef. Rebolledo heeft problemen om de bal te vangen. Kurzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Temunović is nu in balbezit. Temunović met een sublieme pass. Perić is nu in balbezit. Perić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc mignon - FONTANA NBG 0:1

19e minuut.
Kurzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargalui is nu in balbezit. Rebolledo verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzawa verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzawa schiet op doel. Gavrančić bokst de bal weg.

21e minuut.
Cavallini kopt de bal weg. Stellacci kan de bal niet met de borst controleren. Mesaroş begaat een overtreding. Stellacci raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stellacci kan niet meer verder spelen. Bucki komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Fołtyn rent richting de bal. Fołtyn geeft een hoge lob. Perić kopt de bal weg. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş haalt uit met een fantastische trap. Parés bokst de bal weg.

43e minuut.
Perić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Garcia Júnior maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rebolledo is nu in balbezit. Kurzawa onderschept slim de pass. Kurzawa draait met de bal, schiet en ... Gavrančić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc mignon 45%, FONTANA NBG 55%.
fc mignon - FONTANA NBG 0:1

52e minuut.
Vrancken onderschept slim de pass. Vrancken probeert naar een medespeler te passen. Perić is nu in balbezit. Perić schiet op doel. Parés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc mignon - FONTANA NBG 0:2

71e minuut.
Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken geeft de bal voor. Moraes rent richting de bal. Perić onderschept slim de pass. Perić haalt uit met een fantastische trap. Parés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Higuera passt de bal zonder na te denken. Cavallini rent richting de bal. Cavallini speelt de bal door. Vrancken is nu in balbezit. Vrancken geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Vrancken probeert naar een medespeler te passen. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş speelt de bal door. Perić rent richting de bal. Perić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc mignon 49%, FONTANA NBG 51%.
fc mignon - FONTANA NBG 0:2