Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Labudnjaca Cordoba
grlom u jagode Tactiek 4-3-3
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
64 gemiddelde waardering 46.2
outstanding Schieten excellent
excellent Passen good
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Ljubićić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubićić passt de bal in één keer door. Błażkiewicz speelt de bal door. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš schiet op doel. Palacios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Vujanović geeft de bal voor. Klangauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klangauskas passt de bal met de wreef. Daar is Ðelmaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ... Palacios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Palacios niet meer kan verder spelen. Bogosavljević komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Klangauskas is nu in balbezit. Kuśmienny onderschept slim de pass. Kuśmienny speelt de bal door. Deaconu rent richting de bal. Deaconu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Nekipzade onderschept slim de pass. Ljubićić is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Błażkiewicz neemt de hoekschop. Matić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Ljubićić onderschept slim de pass. Ljubićić passt de bal zonder na te denken. Jurišić rent richting de bal. Jurišić geeft een hoge lob. Ðelmaš maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Jurišić geeft de bal voor. Klungelig pakt Nekipzade de bal. Ðelmaš rent richting de bal. Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Labudnjaca - Cordoba 1:0

24e minuut.
Dziełakowski geeft de bal voor. Matić met een sublieme pass. Daar is Nekipzade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš schiet op doel. Bogosavljević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matić is nu in balbezit. Matić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Labudnjaca - Cordoba 2:0

36e minuut.
Kuśmienny rent richting de bal. Kuśmienny speelt de bal door. Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconu haalt uit met een fantastische trap. Quennoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Labudnjaca - Cordoba 2:1

45e minuut.
Zambrano geeft een lange en hoge pass. Jurišić rent richting de bal. Jurišić passt de bal met de wreef. Ðelmaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Labudnjaca - Cordoba 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Labudnjaca 37%, Cordoba 63%.
Labudnjaca - Cordoba 3:1

46e minuut.
Marciniak is nu in balbezit. Klangauskas onderschept slim de pass. Klangauskas geeft een lange en hoge pass. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš schiet op doel. Bogosavljević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Klangauskas passt de bal met de wreef. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðelmaš verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubićić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubićić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bogosavljević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Jurišić geeft een lange en hoge pass. Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vujanović. Matić raakt geblesseerd tijdens het duel. Jurišić komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ende bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurišić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Deaconu stond buitenspel. Stute neemt vlug de vrije trap. Ðelmaš is nu in balbezit. Ðelmaš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Labudnjaca - Cordoba 4:1

56e minuut.
Zambrano passt de bal in één keer door. Marciniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciniak geeft een lange en hoge pass. Matić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Labudnjaca - Cordoba 5:1

70e minuut.
Ende onderschept slim de pass. Kuśmienny met een sublieme pass. Deaconu rent richting de bal. Deaconu schiet op doel. Quennoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Labudnjaca - Cordoba 5:2

72e minuut.
Klungelig pakt Matić de bal. Istvan met een sublieme pass. Zambrano is nu in balbezit. Ljubićić verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubićić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jurišić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klangauskas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nekipzade de bal. Ðelmaš rent richting de bal. Ðelmaš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Labudnjaca 33%, Cordoba 67%.
Labudnjaca - Cordoba 5:2