Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FONTANA NBG Majur
OLE Tactiek 532rghnova
60% Balbezit 40%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 40.3
solid Schieten average
very good Passen weak
excellent Verdedigen solid


7e minuut.
Pielesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Pielesiak speelt de bal door. Temunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Temunović geeft de bal voor. Perić springt en kopt de bal. Mijović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FONTANA NBG - Majur 1:0

30e minuut.
Pielesiak passt de bal in één keer door. Špegar verovert de bal door een tackle van achteren. Temunović probeert naar een medespeler te passen. Perić is nu in balbezit. Perić haalt uit met een fantastische trap. Mijović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş geeft de bal voor. Temunović is nu in balbezit. Temunović geeft een lange en hoge pass. Perić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FONTANA NBG - Majur 2:0

39e minuut.
Stojković passt de bal met de wreef. Espuny bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fołtyn zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fołtyn naar de kleedkamers voor een vroege douche.

39e minuut.
Espuny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dragojević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Piho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Annau is nu in balbezit. Stojković onderschept slim de pass. Stojković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Temunović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Temunović geeft de bal voor. Perić krijgt zijn hoofd ertegen. Szolomayer probeert de bal met de borst te controleren. Catauro onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mesaroş neemt de hoekschop. Perić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FONTANA NBG 44%, Majur 56%.
FONTANA NBG - Majur 2:0

47e minuut.
Piho passt de bal met de wreef. Kienast is nu in balbezit. Kienast geeft een hoge lob. Perić is nu in balbezit. Perić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Czubak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pielesiak. Pielesiak krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Špegar kopt de bal weg. Pielesiak speelt de bal door. Temunović heeft problemen om de bal te vangen. Temunović geeft een hoge lob. Perić maakt een snoekduik en kopt de bal. Mijović bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Piszczyk geeft een hoge lob. Espuny rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Burzawa neemt de hoekschop. Espuny maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FONTANA NBG 52%, Majur 48%.
FONTANA NBG - Majur 2:0