Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Majur FONTANA NBG
532rghnova Tactiek OLE
39% Balbezit 61%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 14
39.1 gemiddelde waardering 58.2
redelijk Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Espuny verovert de bal door een tackle van achteren. Espuny passt de bal zonder na te denken. Stojković is nu in balbezit. Stojković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Temunović kopt de bal weg. Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielesiak passt de bal in één keer door. Temunović is nu in balbezit. Temunović geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Temunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Temunović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kożuch de bal. Perić rent richting de bal. Perić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Majur - FONTANA NBG 0:1

41e minuut.
Temunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Temunović geeft een hoge lob. Daar is Catauro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perić draait met de bal, schiet en ... Mijović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majur 59%, FONTANA NBG 41%.
Majur - FONTANA NBG 0:1

51e minuut.
Temunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Temunović passt de bal in één keer door. Perić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vrancken verovert de bal door een tackle van achteren. Vrancken met een sublieme pass. Temunović rent richting de bal. Temunović geeft een hoge lob. Perić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pielesiak passt de bal zonder na te denken. Daar is Temunović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Temunović geeft een lange en hoge pass. Perić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vrancken passt de bal met de wreef. Mesaroş is nu in balbezit. Catauro maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Catauro naar de kleedkamers voor een vroege douche. Mesaroş raakt geblesseerd tijdens het duel. Mesaroş met een snel genomen vrije trap. Temunović heeft problemen om de bal te vangen. Temunović geeft de bal voor. Mijović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majur 53%, FONTANA NBG 47%.
Majur - FONTANA NBG 0:1