Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc mignon Sparta LE
sel1 Tactiek druga liga
51% Balbezit 49%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
55.2 gemiddelde waardering 65.7
very good Schieten good
solid Passen formidable
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Panjković kopt de bal weg. Butulan heeft problemen om de bal te vangen. Pepper probeert naar een medespeler te passen. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Garcia Júnior rent richting de bal. Panjković verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Higuera ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Higuera naar de kleedkamers voor een vroege douche. Panjković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Panjković legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
fc mignon - Sparta LE 0:1

17e minuut.
Dąbiewicz geeft de bal voor. Cunsolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunsolo passt de bal zonder na te denken. Panjković bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Vargalui is nu in balbezit. Deptuch onderschept slim de pass. Deptuch met een sublieme pass. Panjković rent richting de bal. Panjković haalt uit met een fantastische trap. Parés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panjković is nu in balbezit. Panjković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc mignon - Sparta LE 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc mignon 74%, Sparta LE 26%.
fc mignon - Sparta LE 0:2

51e minuut.
Marulanda rent richting de bal. Stijepović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marulanda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marulanda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pembe rent richting de bal. Pembe draait met de bal, schiet en ... Kohlmeyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Butulan is nu in balbezit. Butulan passt de bal zonder na te denken. Panjković rent richting de bal. Panjković draait met de bal, schiet en ... Parés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Deptuch passt de bal in één keer door. Panjković probeert de bal aan de voet te houden. Garcia Júnior rent richting de bal. Panjković is nu in balbezit. Panjković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Garcia Júnior probeert naar een medespeler te passen. Butulan is nu in balbezit. Butulan passt de bal met de wreef. Panjković rent richting de bal. Panjković draait met de bal, schiet en ... Parés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Cunsolo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Deptuch de bal. Deptuch met een sublieme pass. Panjković is nu in balbezit. Panjković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cunsolo speelt de bal door. Deptuch is nu in balbezit. Met opzet legt Vargalui zijn tegenspeler op de grond. Vargalui krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc mignon 64%, Sparta LE 36%.
fc mignon - Sparta LE 0:2