Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BrundoNS Ruma
4-4-2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 34.1
goed Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Osmajić probeert naar een medespeler te passen. Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorek met een sublieme pass. Ivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivić schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Hùng probeert naar een medespeler te passen. Phúc Thịnh is nu in balbezit. Phúc Thịnh probeert naar een medespeler te passen. Frąszczak is nu in balbezit. Frąszczak draait met de bal, schiet en ... Nikezić bokst de bal weg.

17e minuut.
Otanadze geeft een lange en hoge pass. Bertmonas rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moulazimis zal de hoekschop nemen. Frąszczak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - Ruma 1:0

21e minuut.
Phúc Thịnh met een sublieme pass. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak onderschept slim de pass. Frąszczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Matras controleert de bal met de borst. Matras probeert naar een medespeler te passen. Jekić is nu in balbezit. Frąszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nikezić trapt de bal weg. Wilkoszewski kopt de bal weg. Bertmonas rent richting de bal. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap. Nikezić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Frąszczak krijgt zijn hoofd ertegen. Jekić kopt de bal weg. Klungelig pakt Denković de bal. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BrundoNS 43%, Ruma 57%.
BrundoNS - Ruma 1:0

47e minuut.
Phúc Thịnh is nu in balbezit. Otręba verovert de bal door een tackle van achteren. Otręba geeft een lange en hoge pass. Bertmonas is nu in balbezit. Bertmonas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Dogančević probeert naar een medespeler te passen. Frąszczak is nu in balbezit. Frąszczak passt de bal met de wreef. Bertmonas is nu in balbezit. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bertmonas controleert de bal met de borst. Bajorek probeert naar een medespeler te passen. Wilkoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas rent richting de bal. Bertmonas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Hùng probeert naar een medespeler te passen. Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić met een sublieme pass. Paunović rent richting de bal. Paunović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Paunović bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Hondt onderschept slim de pass. D`Hondt passt de bal zonder na te denken. Bertmonas is nu in balbezit. Bertmonas draait met de bal, schiet en ... Nikezić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Nikezić trapt de bal weg. Bertmonas kopt de bal weg. Bajorek rent richting de bal. Frąszczak onderschept slim de pass. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap. Nikezić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BrundoNS 43%, Ruma 57%.
BrundoNS - Ruma 1:0