Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Bgd Fc Ravnogorac
433 napred Tactiek nemam pojma
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
23.7 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Banjević probeert de bal aan de voet te houden. Vignjević rent richting de bal. Lapčić maakt een afschuwelijke overtreding. Lapčić krijgt een gele kaart. Vignjević raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vignjević kan niet meer verder spelen.

18e minuut.
Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Lapčić heeft problemen om de bal te vangen. Gradić speelt de bal door. Čavić rent richting de bal. Čavić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Bgd - Fc Ravnogorac 1:0

23e minuut.
Lapčić met een snelle inworp. Maenza is nu in balbezit. Maenza probeert naar een medespeler te passen. Pečenica rent richting de bal. Pečenica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Lapčić is nu in balbezit. Lapčić geeft de bal voor. Čavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Bgd - Fc Ravnogorac 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Bgd 32%, Fc Ravnogorac 68%.
Arsenal Bgd - Fc Ravnogorac 2:0

49e minuut.
Berti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santanilla heeft problemen om de bal te vangen. Santanilla geeft een hoge lob. Pečenica rent richting de bal. Pečenica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Wolski met een sublieme pass. Lapčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapčić probeert naar een medespeler te passen. Banjević rent richting de bal. Banjević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Čavka geeft een hoge lob. Inworp. Hristojević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aleksijević rent richting de bal. Aleksijević geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Bgd 28%, Fc Ravnogorac 72%.
Arsenal Bgd - Fc Ravnogorac 2:0