Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PARTIZAN FK !!! Olimpija Kraljevo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Nedović is nu in balbezit. Milošev is nu in balbezit. Ivaniš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaniš schiet op doel. Ralević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARTIZAN FK !!! - Olimpija Kraljevo 0:1

17e minuut.
Majski rent richting de bal. Milošev verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radosavljević. Radosavljević krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Čakar probeert naar een medespeler te passen. Božinovski rent richting de bal. Budisavljević maakt een afschuwelijke overtreding. Budisavljević krijgt een gele kaart. Božinovski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Božinovski kan niet meer verder spelen. Dragojević komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Žegarac heeft problemen om de bal te vangen. Ugrinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Žegarac onderschept slim de pass. Budisavljević rent richting de bal. Budisavljević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nedović rent richting de bal. Ivaniš onderschept slim de pass. Radosavljević is nu in balbezit. Milošev verovert de bal door een tackle van achteren. Milošev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARTIZAN FK !!! 60%, Olimpija Kraljevo 40%.
PARTIZAN FK !!! - Olimpija Kraljevo 0:1

58e minuut.
Šupić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ugrinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugrinov speelt de bal door. Ivaniš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaniš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PARTIZAN FK !!! - Olimpija Kraljevo 0:2

64e minuut.
Milošev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedović verovert de bal door een tackle van achteren. Nedović passt de bal zonder na te denken. Ivaniš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaniš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Budisavljević probeert naar een medespeler te passen. Milošev met een sublieme pass. Ivaniš rent richting de bal. Milošev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milošev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Radosavljević is nu in balbezit. Milošev verovert de bal door een tackle van achteren. Milošev passt de bal zonder na te denken. Ivaniš is nu in balbezit. Ivaniš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARTIZAN FK !!! 71%, Olimpija Kraljevo 29%.
PARTIZAN FK !!! - Olimpija Kraljevo 0:2