Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ravnogorac Ruma
nemam pojma Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 30.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen average


17e minuut.
Hristojević met de inworp. Gradić rent richting de bal. Paunović verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Paunović de bal. Paunović draait met de bal, schiet en ... Golić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Gradić onderschept slim de pass. Paunović is nu in balbezit. Paunović geeft een lange en hoge pass. Ivić is nu in balbezit. Ivić draait met de bal, schiet en ... Golić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Ivić rent richting de bal. Paunović rent richting de bal. Ivić is nu in balbezit. Paunović rent richting de bal. Paunović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ravnogorac - Ruma 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ravnogorac 60%, Ruma 40%.
Fc Ravnogorac - Ruma 0:1

47e minuut.
Otręba geeft de bal voor. Janović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orahovac. Orahovac krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Gradić passt de bal met de wreef. Aleksijević met een sublieme pass. Bácskai is nu in balbezit. Banjević onderschept slim de pass. Banjević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Ravnogorac - Ruma 1:1

68e minuut.
Vignjević passt de bal in één keer door. Orahovac rent richting de bal. Mrdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Janović onderschept slim de pass. Janović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Janović neemt de hoekschop. Vujević verovert de bal door een tackle van achteren. Osmajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmajić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Janović is nu in balbezit. Janović geeft de bal voor. Klungelig pakt Orahovac de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Janović zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gradić is nu in balbezit. Bajorek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gradić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hristojević met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Bácskai de bal. Banjević rent richting de bal. Banjević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ravnogorac - Ruma 2:1

86e minuut.
Osmajić rent richting de bal. Osmajić passt de bal zonder na te denken. Milovanov heeft problemen om de bal te vangen. Paunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Alkorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksijević rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jekić. Jekić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ravnogorac 63%, Ruma 37%.
Fc Ravnogorac - Ruma 2:1