Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Bgd Ruma
433 napred Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
24.3 gemiddelde waardering 34.6
zwak Schieten redelijk
zwak Passen matig
slecht Verdedigen matig


16e minuut.
Daar is Wilkoszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilkoszewski geeft de bal voor. Daar is Čavka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivić is nu in balbezit. Ivić haalt uit met een fantastische trap. Hamilton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunović is nu in balbezit. Ivić is nu in balbezit. Paunović is nu in balbezit. Paunović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Paunović passt de bal in één keer door. Osmajić rent richting de bal. Osmajić passt de bal zonder na te denken. Paunović is nu in balbezit. Paunović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Osmajić geeft de bal voor. Klungelig pakt Santanilla de bal. Ivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Yüce verovert de bal door een tackle van achteren. Yüce met een sublieme pass. Nikezić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Bgd 60%, Ruma 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal Bgd - Ruma 0:0

77e minuut.
Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewniak onderschept slim de pass. Drewniak geeft de bal voor. Pečenica is nu in balbezit. Pečenica schiet op doel. De bal raakt de paal. Bácskai kopt de bal weg. Daar is Santanilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pečenica rent richting de bal. Čavić rent richting de bal. Čavić schiet op doel. Nikezić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Bgd 51%, Ruma 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal Bgd - Ruma 0:0