Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ravnogorac BrundoNS
nemam pojma Tactiek 4-4-2
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 40.5
zwak Schieten goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Aleksijević rent richting de bal. Aleksijević passt de bal zonder na te denken. D`Hondt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenadović verovert de bal door een tackle van achteren. Nenadović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gradić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas onderschept slim de pass. Mrdak is nu in balbezit. Bertmonas verovert de bal door een tackle van achteren. Bertmonas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ravnogorac - BrundoNS 0:1

9e minuut.
Vignjević speelt de bal door. Frąszczak is nu in balbezit. Mrdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frąszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Phúc Thịnh met de inworp. Hùng rent richting de bal. Hristojević speelt de bal door. Bertmonas rent richting de bal. Bertmonas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hristojević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aleksijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksijević passt de bal in één keer door. Hristojević rent richting de bal. Hristojević geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Gradić speelt de bal door. Orahovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Orahovac met een sublieme pass. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mrdak heeft problemen om de bal te vangen. Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak schiet op doel. Golić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ravnogorac - BrundoNS 0:2

17e minuut.
Frąszczak rent richting de bal. Phúc Thịnh rent richting de bal. Radovanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radovanov krijgt een gele kaart. Phúc Thịnh raakt geblesseerd tijdens het duel. Phúc Thịnh zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bertmonas maakt een snoekduik en kopt de bal. Golić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ravnogorac - BrundoNS 0:3

23e minuut.
Vujević probeert naar een medespeler te passen. Hùng kan de bal niet met de borst controleren. Hùng probeert naar een medespeler te passen. Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap. Golić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Vujević onderschept slim de pass. Vujević speelt de bal door. Radovanov met een sublieme pass. Bertmonas rent richting de bal. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap. Golić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Radovanov geeft de bal voor. Hùng kopt de bal weg. Gradić heeft problemen om de bal te vangen. Frąszczak is nu in balbezit. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bertmonas rent richting de bal. Bertmonas passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Frąszczak de bal onder controle te krijgen. Phúc Thịnh rent richting de bal. Phúc Thịnh geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Frąszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radovanov is nu in balbezit. Frąszczak onderschept slim de pass. Frąszczak schiet op doel. Golić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ravnogorac - BrundoNS 0:4

42e minuut.
Dogančević rent richting de bal. Dogančević passt de bal met de wreef. Orahovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frąszczak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ravnogorac 67%, BrundoNS 33%.
Fc Ravnogorac - BrundoNS 0:4

52e minuut.
Matras speelt de bal door. Phúc Thịnh is nu in balbezit. Phúc Thịnh geeft de bal voor. Bertmonas is nu in balbezit. Bertmonas schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Frąszczak geeft een lange en hoge pass. Moulazimis rent richting de bal. Moulazimis speelt de bal door. Bertmonas is nu in balbezit. Bertmonas schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bereszyński geeft de bal voor. Moulazimis is nu in balbezit. Moulazimis speelt de bal door. Bertmonas rent richting de bal. Bertmonas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Aleksijević is nu in balbezit. Dogančević verovert de bal door een tackle van achteren. Dogančević geeft een lange en hoge pass. Bertmonas rent richting de bal. Bertmonas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Golić trapt de bal weg. Vignjević kopt de bal weg. Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ravnogorac 69%, BrundoNS 31%.
Fc Ravnogorac - BrundoNS 0:4