Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALEKSINAC PARTIZAN FK !!!
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kljajić met een sublieme pass. Janjušević is nu in balbezit. Nedović is nu in balbezit. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kustudić geeft een hoge lob. Inworp. Avramović met een snelle inworp. Janjušević rent richting de bal. Janjušević geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ninković passt de bal met de wreef. Crkvenjakov rent richting de bal. Crkvenjakov probeert naar een medespeler te passen. Budisavljević rent richting de bal. Budisavljević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Grnčarov is nu in balbezit. Budisavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Grnčarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Budisavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Budisavljević geeft een lange en hoge pass. Damjanac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Daar is Krunić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crkvenjakov is nu in balbezit. Krunić begaat een overtreding. Krunić krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Budisavljević is nu in balbezit. Budisavljević probeert naar een medespeler te passen. Žegarac is nu in balbezit. Žegarac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Žegarac is nu in balbezit. Žegarac passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Budisavljević de bal. Žegarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Žegarac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kostić kopt de bal weg. Nedović heeft problemen om de bal te vangen. Gligić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević rent richting de bal. Janjušević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Krunić rent richting de bal. Krunić speelt de bal door. Žegarac rent richting de bal. Budisavljević rent richting de bal. Budisavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEKSINAC - PARTIZAN FK !!! 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEKSINAC 48%, PARTIZAN FK !!! 52%.
ALEKSINAC - PARTIZAN FK !!! 0:1

49e minuut.
Crkvenjakov probeert naar een medespeler te passen. Vrcelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Turudić begaat een overtreding. Turudić krijgt een gele kaart. Vrcelj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vrcelj met een snel genomen vrije trap. Daar is Ninković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žegarac is nu in balbezit. Žegarac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEKSINAC - PARTIZAN FK !!! 0:2

58e minuut.
Krunić speelt de bal door. Budisavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekić is nu in balbezit. Budisavljević onderschept slim de pass. Budisavljević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Nedović rent richting de bal. Avramović onderschept slim de pass. Avramović passt de bal in één keer door. Gligić is nu in balbezit. Gligić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ralević met een harde bal richting middenveld. Krunić kopt de bal weg. Nedović probeert de bal aan de voet te houden. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kustudić trapt de bal weg. Kostić kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Branežac geeft de bal voor. Daar is Vrcelj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turudić. Vrcelj moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vrcelj kan niet meer verder spelen. Simonović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEKSINAC 49%, PARTIZAN FK !!! 51%.
ALEKSINAC - PARTIZAN FK !!! 0:2