Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dabrovi Olimpija Kraljevo
343 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Klungelig pakt Božinovski de bal. Topčagić rent richting de bal. Met opzet legt Stolica zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Stolica naar de kleedkamers voor een vroege douche. Topčagić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Topčagić kan niet meer verder spelen. Dragojević komt het veld opgelopen. Ugrinov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ljuboja met een sublieme pass. Božinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Božinovski probeert naar een medespeler te passen. Ivaniš is nu in balbezit. Ivaniš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hadžić is nu in balbezit. Milošev verovert de bal door een tackle van achteren. Milošev probeert naar een medespeler te passen. Ivaniš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaniš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ðukanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Božinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðukanović rent richting de bal. Božinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Božinovski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Božinovski verovert de bal door een tackle van achteren. Božinovski rent richting de bal. Božinovski onderschept slim de pass. Božinovski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrovi - Olimpija Kraljevo 1:0

31e minuut.
Gobeljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobeljić passt de bal in één keer door. Božinovski is nu in balbezit. Božinovski geeft een lange en hoge pass. Egić geeft de bal voor. Lopićević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrovi 51%, Olimpija Kraljevo 49%.
Dabrovi - Olimpija Kraljevo 1:0

54e minuut.
Ðurašković kopt de bal weg. Kovačević controleert de bal met de borst. Hadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milošev verovert de bal door een tackle van achteren. Milošev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Gobeljić passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Ðukanović de bal onder controle te krijgen. Radman rent richting de bal. Ðukanović is nu in balbezit. Ðukanović haalt uit met een fantastische trap. Lopićević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrovi - Olimpija Kraljevo 2:0

65e minuut.
Milošev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžić is nu in balbezit. Milošev begaat een overtreding. Milošev krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Ðukanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðukanović passt de bal zonder na te denken. Paunović is nu in balbezit. Božinovski is nu in balbezit. Božinovski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ugrinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Božinovski rent richting de bal. Gobeljić begaat een overtreding. Božinovski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Božinovski kan niet meer verder spelen. Žakula komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrovi 36%, Olimpija Kraljevo 64%.
Dabrovi - Olimpija Kraljevo 2:0