Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpija Kraljevo BrundoNS
Normal Tactiek 4-4-2
34% Balbezit 66%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 33.4
poor Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen average


2e minuut.
Dragojević is nu in balbezit. Pejas verovert de bal door een tackle van achteren. Pejas passt de bal in één keer door. Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng passt de bal met de wreef. Bertmonas rent richting de bal. Bertmonas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpija Kraljevo - BrundoNS 0:1

15e minuut.
Daar is Milošev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frąszczak rent richting de bal. Ugrinov begaat een overtreding. Ugrinov krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Zsolnai probeert naar een medespeler te passen. Hùng met een sublieme pass. Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpija Kraljevo - BrundoNS 0:2

22e minuut.
Pejas is nu in balbezit. Pejas passt de bal zonder na te denken. Dragojević probeert de bal aan de voet te houden. Bertmonas rent richting de bal. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dogančević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dragojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Radaković de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Milošev rent richting de bal. Milošev passt de bal in één keer door. Dragojević is nu in balbezit. Frąszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frąszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zsolnai heeft problemen om de bal te vangen. Ugrinov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bertmonas. Bertmonas krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Šupić rent richting de bal. Dogančević onderschept slim de pass. Dogančević speelt de bal door. Bertmonas is nu in balbezit. Bertmonas draait met de bal, schiet en ... Lopićević bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpija Kraljevo 76%, BrundoNS 24%.
Olimpija Kraljevo - BrundoNS 0:2

49e minuut.
Ugrinov is nu in balbezit. Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Hùng probeert naar een medespeler te passen. Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bereszyński is nu in balbezit. Bereszyński geeft een lange en hoge pass. Dragojević rent richting de bal. Frąszczak is nu in balbezit. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap. Lopićević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Hùng met een sublieme pass. Radaković is nu in balbezit. Frąszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frąszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpija Kraljevo - BrundoNS 0:3

70e minuut.
Radman geeft de bal voor. Milošev heeft problemen om de bal te vangen. Dogančević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas rent richting de bal. Bertmonas schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Hùng geeft een hoge lob. Daar is Bertmonas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap. Lopićević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lopićević trapt de bal weg. Zsolnai heeft problemen om de bal te vangen. Zsolnai probeert naar een medespeler te passen. Dogančević geeft een lange en hoge pass. Frąszczak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Pejas kopt de bal weg. Radman rent richting de bal. Dragojević probeert naar een medespeler te passen. Radman rent richting de bal. Bertmonas onderschept slim de pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Otanadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Otanadze passt de bal met de wreef. Frąszczak rent richting de bal. Klungelig pakt Frąszczak de bal. Frąszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpija Kraljevo - BrundoNS 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpija Kraljevo 74%, BrundoNS 26%.
Olimpija Kraljevo - BrundoNS 0:4