Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BrundoNS Olimpija Kraljevo
4-4-2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 13.6
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


12e minuut.
Radman bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak rent richting de bal. Ugrinov onderschept slim de pass. Bertmonas verovert de bal door een tackle van achteren. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - Olimpija Kraljevo 1:0

14e minuut.
Hùng rent richting de bal. Hùng speelt de bal door. Klungelig pakt Frąszczak de bal. Frąszczak draait met de bal, schiet en ... Nenadović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - Olimpija Kraljevo 2:0

16e minuut.
Ivaniš speelt de bal door. Klungelig pakt Milošev de bal. Frąszczak onderschept slim de pass. Frąszczak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Radaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaković geeft de bal voor. Phúc Thịnh kopt de bal weg. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - Olimpija Kraljevo 3:0

22e minuut.
Moulazimis rent richting de bal. Moulazimis geeft de bal voor. Daar is Radaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - Olimpija Kraljevo 4:0

27e minuut.
Phúc Thịnh is nu in balbezit. Phúc Thịnh probeert naar een medespeler te passen. Bertmonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas schiet op doel. Nenadović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - Olimpija Kraljevo 5:0

37e minuut.
Kovačević geeft een hoge lob. Matras bereikt de bal nog maar net als eerste. Matras geeft de bal voor. Daar is Frąszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frąszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Božinovski is nu in balbezit. Moulazimis onderschept slim de pass. Frąszczak is nu in balbezit. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap. Nenadović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - Olimpija Kraljevo 6:0

42e minuut.
Moulazimis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dogančević de bal. Bertmonas is nu in balbezit. Bertmonas draait met de bal, schiet en ... Nenadović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - Olimpija Kraljevo 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BrundoNS 28%, Olimpija Kraljevo 72%.
BrundoNS - Olimpija Kraljevo 7:0

54e minuut.
Daar is Frąszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertmonas rent richting de bal. Bertmonas speelt de bal door. Moulazimis rent richting de bal. Moulazimis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Dogančević onderschept slim de pass. Frąszczak rent richting de bal. Ugrinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak onderschept slim de pass. Frąszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Moulazimis is nu in balbezit. Moulazimis geeft een hoge lob. Daar is Radman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertmonas rent richting de bal. Bertmonas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Radaković geeft de bal voor. Inworp. Phúc Thịnh met de inworp. Hùng geeft een hoge lob. Daar is Radman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moulazimis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bertmonas krijgt zijn hoofd ertegen. Nenadović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - Olimpija Kraljevo 8:0

70e minuut.
Bertmonas draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Radaković met een harde bal richting middenveld. Frąszczak is nu in balbezit. Frąszczak schiet op doel. Nenadović bokst de bal weg.

73e minuut.
Nenadović probeert naar een medespeler te passen. Moulazimis kopt de bal weg. Bertmonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas schiet op doel. Radman probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - Olimpija Kraljevo 9:0

75e minuut.
Dogančević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogančević geeft de bal voor. Kovačević is nu in balbezit. Frąszczak onderschept slim de pass. Frąszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Phúc Thịnh kopt de bal weg. Ugrinov heeft problemen om de bal te vangen. Bertmonas rent richting de bal. Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak schiet op doel. Nenadović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Hùng probeert naar een medespeler te passen. Frąszczak heeft problemen om de bal te vangen. Frąszczak draait met de bal, schiet en ... Radaković probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - Olimpija Kraljevo 10:0

90e minuut.
Phúc Thịnh met een sublieme pass. Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak speelt de bal door. Bertmonas is nu in balbezit. Bertmonas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - Olimpija Kraljevo 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BrundoNS 14%, Olimpija Kraljevo 86%.
BrundoNS - Olimpija Kraljevo 11:0