Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Bgd ALEKSINAC
433 napred Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Crkvenjakov rent richting de bal. Crkvenjakov met een sublieme pass. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewniak onderschept slim de pass. Drewniak geeft een hoge lob. Damjanac bokst de bal weg. Damjanac speelt de bal door. Drewniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Crkvenjakov de bal. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Janjušević met een sublieme pass. Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berti. Berti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Bgd 36%, ALEKSINAC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal Bgd - ALEKSINAC 0:0

53e minuut.
Klungelig pakt Pečenica de bal. Drewniak probeert naar een medespeler te passen. Przewoźnik rent richting de bal. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Yılık verovert de bal door een tackle van achteren. Yılık geeft een lange en hoge pass. Kechagias kopt de bal weg. Klungelig pakt Pečenica de bal. Pečenica haalt uit met een fantastische trap. Damjanac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Ivković geeft een hoge lob. Kechagias kopt de bal weg. Daar is Pečenica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maziarka rent richting de bal. Maziarka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Drewniak rent richting de bal. Drewniak passt de bal zonder na te denken. Ninković geeft een hoge lob. Gligić rent richting de bal. Gligić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ivković is nu in balbezit. Ivković geeft een lange en hoge pass. Turudić controleert de bal met de borst. Drewniak is nu in balbezit. Drewniak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Bgd - ALEKSINAC 1:0

88e minuut.
Przewoźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić verovert de bal door een tackle van achteren. Kostić probeert naar een medespeler te passen. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Bgd - ALEKSINAC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Bgd 34%, ALEKSINAC 66%.
Arsenal Bgd - ALEKSINAC 2:0