Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dabrovi Fc Ravnogorac
343 Tactiek nemam pojma
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Klungelig pakt Hristojević de bal. Kiković is nu in balbezit. Kiković draait met de bal, schiet en ... Mrdak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrovi - Fc Ravnogorac 1:0

19e minuut.
Božinovski met een sublieme pass. Egić rent richting de bal. Egić met een sublieme pass. Ðukanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðukanović draait met de bal, schiet en ... Golić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Gobeljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Božinovski rent richting de bal. Mrdak verovert de bal door een tackle van achteren. Kiković rent richting de bal. Kiković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Vujević verovert de bal door een tackle van achteren. Hristojević is nu in balbezit. Hristojević geeft een hoge lob. Nenadović is nu in balbezit. Nenadović schiet op doel. Ljuboja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hristojević neemt de hoekschop. Vignjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenadović haalt uit met een fantastische trap. Ljuboja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrovi 47%, Fc Ravnogorac 53%.
Dabrovi - Fc Ravnogorac 1:0

55e minuut.
Vignjević rent richting de bal. Vignjević geeft de bal voor. Tošović met een sublieme pass. Stolica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolica geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Aleksijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenadović is nu in balbezit. Aleksijević probeert naar een medespeler te passen. Banjević rent richting de bal. Banjević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tošović probeert naar een medespeler te passen. Stolica is nu in balbezit. Vignjević begaat een overtreding. Vignjević krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Hristojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristojević met een sublieme pass. Stamenković bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenadović onderschept slim de pass. Nenadović haalt uit met een fantastische trap. Ljuboja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrovi 55%, Fc Ravnogorac 45%.
Dabrovi - Fc Ravnogorac 1:0