Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PARTIZAN FK !!! BrundoNS
Normal Tactiek 4-4-2
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 37.8
zwak Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Phúc Thịnh speelt de bal door. Hùng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bertmonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kljajić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
PARTIZAN FK !!! - BrundoNS 0:1

11e minuut.
Inworp. Zsolnai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dogančević speelt de bal door. Bertmonas is nu in balbezit. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bertmonas heeft problemen om de bal te vangen. Nedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas verovert de bal door een tackle van achteren. Frąszczak is nu in balbezit. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak passt de bal met de wreef. Daar is Bertmonas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertmonas schiet op doel. Ralević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARTIZAN FK !!! - BrundoNS 0:2

28e minuut.
Branežac speelt de bal door. Daar is Nedović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertmonas rent richting de bal. Bertmonas schiet op doel. Ralević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PARTIZAN FK !!! - BrundoNS 0:3

30e minuut.
Vrcelj rent richting de bal. Vrcelj geeft een lange en hoge pass. Daar is Nedović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Čakar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hùng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phúc Thịnh rent richting de bal. Phúc Thịnh geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kljajić geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dogančević de bal onder controle te krijgen. Majski is nu in balbezit. Dogančević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogančević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARTIZAN FK !!! - BrundoNS 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARTIZAN FK !!! 85%, BrundoNS 15%.
PARTIZAN FK !!! - BrundoNS 0:4

46e minuut.
Daar is Bertmonas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap. Kljajić kopt de bal weg. Bertmonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Dogančević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogančević geeft de bal voor. Nedović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bertmonas maakt een snoekduik en kopt de bal. Ralević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Phúc Thịnh probeert naar een medespeler te passen. Zsolnai is nu in balbezit. Zsolnai passt de bal zonder na te denken. Bertmonas is nu in balbezit. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ralević probeert wanhopig de bal te grijpen. Branežac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas onderschept slim de pass. Bertmonas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Inworp. Zsolnai met de inworp. Bertmonas kan de bal niet met de borst controleren. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap. Ralević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PARTIZAN FK !!! - BrundoNS 0:5

58e minuut.
Čakar passt de bal in één keer door. Dogančević is nu in balbezit. Bertmonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kustudić de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bertmonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Čakar rent richting de bal. Čakar passt de bal met de wreef. Ralević heeft problemen om de bal te vangen. Bertmonas rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Budisavljević kopt de bal weg. Phúc Thịnh rent richting de bal. Phúc Thịnh probeert naar een medespeler te passen. Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PARTIZAN FK !!! - BrundoNS 0:6

83e minuut.
D`Hondt geeft een hoge lob. Frąszczak kopt de bal weg. Nedović heeft problemen om de bal te vangen. Bertmonas rent richting de bal. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Phúc Thịnh kopt de bal weg. Klungelig pakt Frąszczak de bal. Nedović rent richting de bal. Bertmonas verovert de bal door een tackle van achteren. Bertmonas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Kljajić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zsolnai met de inworp. Bertmonas rent richting de bal. Bertmonas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARTIZAN FK !!! 79%, BrundoNS 21%.
PARTIZAN FK !!! - BrundoNS 0:6