Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ravnogorac ALEKSINAC
nemam pojma Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Janjušević verovert de bal door een tackle van achteren. Janjušević passt de bal in één keer door. Gligić is nu in balbezit. Gligić draait met de bal, schiet en ... Golić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ravnogorac - ALEKSINAC 0:1

7e minuut.
Hristojević kopt de bal weg. Vignjević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Janjušević. Janjušević krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksijević verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksijević probeert naar een medespeler te passen. Gligić is nu in balbezit. Gligić schiet op doel. Golić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ravnogorac - ALEKSINAC 0:2

23e minuut.
Vujević probeert naar een medespeler te passen. Avramović rent richting de bal. Orahovac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orahovac krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Nenadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenadović passt de bal in één keer door. Banjević rent richting de bal. Banjević haalt uit met een fantastische trap. Damjanac probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Radmilović geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Orahovac de bal onder controle te krijgen. Orahovac met een sublieme pass. Gligić is nu in balbezit. Gligić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Aleksijević geeft een lange en hoge pass. Nenadović probeert de bal aan de voet te houden. Banjević is nu in balbezit. Banjević haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ninković de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ravnogorac 49%, ALEKSINAC 51%.
Fc Ravnogorac - ALEKSINAC 0:2

55e minuut.
Orahovac geeft een hoge lob. Kostić probeert de bal met de borst te controleren. Hristojević geeft een lange en hoge pass. Banjević rent richting de bal. Banjević haalt uit met een fantastische trap. Damjanac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Vignjević met een snelle inworp. Grnčarov rent richting de bal. Grnčarov met een sublieme pass. Gradić is nu in balbezit. Gradić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kostić is nu in balbezit. Aleksijević onderschept slim de pass. Aleksijević passt de bal in één keer door. Nenadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenadović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ravnogorac - ALEKSINAC 1:2

79e minuut.
Vignjević is nu in balbezit. Vignjević geeft een hoge lob. Aleksijević kopt de bal weg. Banjević is nu in balbezit. Banjević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Aleksijević kopt de bal weg. Vignjević is nu in balbezit. Vignjević speelt de bal door. Nenadović is nu in balbezit. Nenadović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Janjušević probeert naar een medespeler te passen. Orahovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Orahovac geeft een hoge lob. Nenadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenadović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kostić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vucelić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ravnogorac 38%, ALEKSINAC 62%.
Fc Ravnogorac - ALEKSINAC 1:2