Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALEKSINAC Fc Ravnogorac
Normal Tactiek nemam pojma
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Gradić is nu in balbezit. Janjušević onderschept slim de pass. Janjušević passt de bal met de wreef. Gligić is nu in balbezit. Gligić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Golić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Gligić is nu in balbezit. Orahovac onderschept slim de pass. Orahovac geeft de bal voor. Banjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Banjević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Vignjević speelt de bal door. Banjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninković begaat een overtreding. Banjević raakt geblesseerd tijdens het duel. Hristojević komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Crkvenjakov rent richting de bal. Nenadović verovert de bal door een tackle van achteren. Bekić met een sublieme pass. Vignjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignjević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bekić kopt de bal weg. Klungelig pakt Radmilović de bal. Vignjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignjević geeft een hoge lob. Damjanac bokst de bal weg.

37e minuut.
Nenadović is nu in balbezit. Nenadović geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ninković de bal onder controle te krijgen. Banjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Banjević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEKSINAC 61%, Fc Ravnogorac 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALEKSINAC - Fc Ravnogorac 0:0

48e minuut.
Avramović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramović geeft de bal voor. Daar is Radovanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gligić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević passt de bal in één keer door. Daar is Vujević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gligić is nu in balbezit. Gligić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Ninković de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vignjević zal de hoekschop nemen. Nenadović is nu in balbezit. Nenadović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Vignjević rent richting de bal. Vignjević geeft een hoge lob. Ninković is nu in balbezit. Banjević onderschept slim de pass. Banjević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEKSINAC 52%, Fc Ravnogorac 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALEKSINAC - Fc Ravnogorac 0:0