Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Bgd Olimpija Kraljevo
3 na 3 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Milošev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čavić. Milošev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Topčagić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ivaniš maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Ugrinov heeft problemen om de bal te vangen. Milošev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton begaat een overtreding. Hamilton krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Soldatović met de inworp. Milošev rent richting de bal. Milošev passt de bal met de wreef. Topčagić rent richting de bal. Topčagić haalt uit met een fantastische trap. Dimović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Ugrinov probeert naar een medespeler te passen. Hamilton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čavić verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soldatović zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ivaniš maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kechagias geeft de bal voor. Božinovski probeert naar een medespeler te passen. Ugrinov is nu in balbezit. Maziarka verovert de bal door een tackle van achteren. Maziarka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Topčagić is nu in balbezit. Čavić verovert de bal door een tackle van achteren. Milošev is nu in balbezit. Topčagić rent richting de bal. Topčagić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Čavić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Przewoźnik komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Božinovski met een sublieme pass. Soldatović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamilton. Hamilton krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

40e minuut.
Božinovski met een sublieme pass. Topčagić rent richting de bal. Topčagić met een sublieme pass. Milošev rent richting de bal. Milošev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Bgd 53%, Olimpija Kraljevo 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal Bgd - Olimpija Kraljevo 0:0

50e minuut.
Yüce zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przewoźnik is nu in balbezit. Milošev verovert de bal door een tackle van achteren. Milošev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Topčagić met de inworp. Milošev is nu in balbezit. Milošev probeert naar een medespeler te passen. Ivaniš is nu in balbezit. Ivaniš draait met de bal, schiet en ... Dimović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Milošev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milošev passt de bal met de wreef. Ivaniš is nu in balbezit. Ivaniš draait met de bal, schiet en ... Dimović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Milošev de bal. Milošev met een sublieme pass. Ivaniš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaniš schiet op doel. Dimović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Soldatović passt de bal zonder na te denken. Kovačević rent richting de bal. Kovačević passt de bal met de wreef. Ivaniš bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaniš draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Przewoźnik geeft een hoge lob. Božinovski kopt de bal weg. Ivaniš rent richting de bal. Ivaniš haalt uit met een fantastische trap. Dimović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Bgd - Olimpija Kraljevo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Bgd 86%, Olimpija Kraljevo 14%.
Arsenal Bgd - Olimpija Kraljevo 0:1