Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PARTIZAN FK !!! Fc Ravnogorac
Normal Tactiek nemam pojma
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Nedović passt de bal met de wreef. Banjević rent richting de bal. Banjević passt de bal met de wreef. Nenadović rent richting de bal. Nenadović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Banjević kopt de bal weg. Nedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksijević verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Nenadović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nenadović schiet op doel. Ralević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Vignjević met een sublieme pass. Nedović is nu in balbezit. Met opzet legt Aleksijević zijn tegenspeler op de grond. Aleksijević krijgt een gele kaart. Nedović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

26e minuut.
Nedović passt de bal in één keer door. Čakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Čakar passt de bal in één keer door. Nenadović rent richting de bal. Nenadović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vujević onderschept slim de pass. Vujević geeft een hoge lob. Kustudić rent richting de bal. Banjević onderschept slim de pass. Banjević schiet op doel. Ralević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARTIZAN FK !!! - Fc Ravnogorac 0:1

35e minuut.
Mrdak geeft de bal voor. Inworp. Krunić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Budisavljević rent richting de bal. Budisavljević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Aleksijević met een sublieme pass. Vignjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignjević geeft de bal voor. Banjević rent richting de bal. Banjević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARTIZAN FK !!! 67%, Fc Ravnogorac 33%.
PARTIZAN FK !!! - Fc Ravnogorac 0:1

49e minuut.
Krunić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mrdak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kljajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksijević verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksijević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Nenadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenadović draait met de bal, schiet en ... Kljajić controleert de bal met de borst. Banjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Banjević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARTIZAN FK !!! 48%, Fc Ravnogorac 52%.
PARTIZAN FK !!! - Fc Ravnogorac 0:1