Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ravnogorac PARTIZAN FK !!!
nemam pojma Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Vignjević met een sublieme pass. Čakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignjević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čakar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Čakar met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Hristojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristojević geeft een lange en hoge pass. Kustudić heeft problemen om de bal te vangen. Nenadović rent richting de bal. Nenadović haalt uit met een fantastische trap. Ralević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ravnogorac - PARTIZAN FK !!! 1:0

8e minuut.
Vignjević geeft een hoge lob. Inworp. Čakar met de inworp. Krunić probeert de bal met de borst te controleren. Krunić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Banjević is nu in balbezit. Banjević geeft de bal voor. Kustudić verovert de bal door een tackle van achteren. Nenadović is nu in balbezit. Nenadović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ravnogorac - PARTIZAN FK !!! 2:0

24e minuut.
Aleksijević rent richting de bal. Vrcelj is nu in balbezit. Met opzet legt Aleksijević zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Aleksijević moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Aleksijević schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Klungelig pakt Kustudić de bal. Kljajić met een sublieme pass. Nedović is nu in balbezit. Nenadović verovert de bal door een tackle van achteren. Nenadović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ravnogorac 49%, PARTIZAN FK !!! 51%.
Fc Ravnogorac - PARTIZAN FK !!! 2:0

54e minuut.
Banjević kopt de bal weg. Čakar rent richting de bal. Čakar passt de bal zonder na te denken. Hristojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristojević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Majski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristojević rent richting de bal. Hristojević speelt de bal door. Nenadović is nu in balbezit. Nenadović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vignjević is nu in balbezit. Vignjević geeft de bal voor. Klungelig pakt Kljajić de bal. Banjević is nu in balbezit. Banjević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ralević trapt de bal weg. Budisavljević kopt de bal weg. Vujević heeft problemen om de bal te vangen. Žegarac rent richting de bal. Žegarac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ravnogorac 25%, PARTIZAN FK !!! 75%.
Fc Ravnogorac - PARTIZAN FK !!! 2:0