Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BrundoNS ALEKSINAC
4-4-2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 18.5
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Otanadze probeert naar een medespeler te passen. Bereszyński probeert de bal aan de voet te houden. Phúc Thịnh rent richting de bal. Phúc Thịnh geeft een lange en hoge pass. Daar is Bertmonas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Phúc Thịnh rent richting de bal. Radmilović is nu in balbezit. Frąszczak onderschept slim de pass. Phúc Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Thịnh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Dogančević passt de bal in één keer door. Zsolnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsolnai passt de bal met de wreef. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zsolnai met een snelle inworp. Dogančević is nu in balbezit. Dogančević geeft de bal voor. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Dogančević de bal. Frąszczak is nu in balbezit. Grnčarov begaat een overtreding. Grnčarov krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Matras geeft de bal voor. Zsolnai is nu in balbezit. Zsolnai passt de bal zonder na te denken. Frąszczak kan de bal niet met de borst controleren. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Frąszczak de bal onder controle te krijgen. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frąszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - ALEKSINAC 1:0

39e minuut.
Phúc Thịnh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ninković de bal. Frąszczak is nu in balbezit. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap. Damjanac probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dogančević verovert de bal door een tackle van achteren. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grnčarov begaat een overtreding. Grnčarov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Frąszczak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Frąszczak kan niet meer verder spelen. Emiliano komt het veld opgelopen.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bekić trapt de bal weg. Phúc Thịnh kopt de bal weg. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - ALEKSINAC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BrundoNS 42%, ALEKSINAC 58%.
BrundoNS - ALEKSINAC 2:0

48e minuut.
Emiliano kopt de bal weg. Bekić heeft problemen om de bal te vangen. Bekić speelt de bal door. Daar is Bertmonas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertmonas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kostić heeft problemen om de bal te vangen. Bertmonas is nu in balbezit. Bertmonas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - ALEKSINAC 3:0

56e minuut.
Kuslapuu speelt de bal door. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bertmonas de bal. Bertmonas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Zsolnai met een snelle inworp. Dogančević is nu in balbezit. Dogančević passt de bal met de wreef. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano passt de bal in één keer door. Phúc Thịnh probeert naar een medespeler te passen. Bertmonas is nu in balbezit. Bertmonas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Phúc Thịnh heeft problemen om de bal te vangen. Phúc Thịnh speelt de bal door. Emiliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas is nu in balbezit. Bertmonas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Kostić de bal. Kostić geeft de bal voor. Otanadze kopt de bal weg. Daar is Emiliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emiliano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Güneşdoğan kopt de bal weg. Emiliano rent richting de bal. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano verovert de bal door een tackle van achteren. Emiliano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bertmonas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Emiliano de bal onder controle te krijgen. Kostić is nu in balbezit. Emiliano verovert de bal door een tackle van achteren. Emiliano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ninković geeft de bal voor. Janjušević probeert de bal aan de voet te houden. Kostić rent richting de bal. Emiliano verovert de bal door een tackle van achteren. Emiliano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - ALEKSINAC 4:0

83e minuut.
Phúc Thịnh speelt de bal door. Emiliano is nu in balbezit. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliano onderschept slim de pass. Emiliano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Bekić rent richting de bal. Bekić geeft een lange en hoge pass. Dogančević kopt de bal weg. Emiliano is nu in balbezit. Emiliano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BrundoNS 19%, ALEKSINAC 81%.
BrundoNS - ALEKSINAC 4:0