Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PARTIZAN FK !!! Arsenal Bgd
Normal Tactiek 3 na 3
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 24.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Krunić onderschept slim de pass. Krunić met een sublieme pass. Žegarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Žegarac haalt uit met een fantastische trap. Dimović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PARTIZAN FK !!! - Arsenal Bgd 1:0

17e minuut.
Ralević trapt de bal weg. Hamilton kopt de bal weg. Klungelig pakt Vrcelj de bal. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Pečenica geeft een lange en hoge pass. Čavić rent richting de bal. Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Maziarka rent richting de bal. Maziarka haalt uit met een fantastische trap. Ralević bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Budisavljević rent richting de bal. Budisavljević probeert naar een medespeler te passen. Žegarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Žegarac draait met de bal, schiet en ... Dimović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARTIZAN FK !!! - Arsenal Bgd 2:0

34e minuut.
Vrcelj speelt de bal door. Daar is Nedović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedović met een sublieme pass. Žegarac rent richting de bal. Žegarac haalt uit met een fantastische trap. Dimović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARTIZAN FK !!! 41%, Arsenal Bgd 59%.
PARTIZAN FK !!! - Arsenal Bgd 2:0

46e minuut.
Čavić geeft de bal voor. Inworp. Majski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Budisavljević is nu in balbezit. Budisavljević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Žegarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Žegarac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PARTIZAN FK !!! - Arsenal Bgd 3:0

62e minuut.
Nedović rent richting de bal. Čavić onderschept slim de pass. Čavić speelt de bal door. Maziarka rent richting de bal. Maziarka schiet op doel. Ralević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Daar is Pečenica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pečenica geeft een hoge lob. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hamilton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamilton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hamilton rent richting de bal. Budisavljević onderschept slim de pass. Budisavljević passt de bal zonder na te denken. Majski is nu in balbezit. Majski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrcelj verovert de bal door een tackle van achteren. Vrcelj geeft een hoge lob. Žegarac bereikt de bal nog maar net als eerste. Žegarac haalt uit met een fantastische trap. Dimović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARTIZAN FK !!! 42%, Arsenal Bgd 58%.
PARTIZAN FK !!! - Arsenal Bgd 3:0