Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruma ALEKSINAC
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Jekić kopt de bal weg. Bekić geeft een hoge lob. Jekić kopt de bal weg. Daar is Janović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janović geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Jekić onderschept slim de pass. Jekić met een sublieme pass. Denković is nu in balbezit. Paunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bajorek is nu in balbezit. Janjušević onderschept slim de pass. Janjušević probeert naar een medespeler te passen. Gligić is nu in balbezit. Gligić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruma - ALEKSINAC 0:1

16e minuut.
Osmajić passt de bal zonder na te denken. Paunović is nu in balbezit. Ninković onderschept slim de pass. Denković is nu in balbezit. Denković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Avramović heeft problemen om de bal te vangen. Janjušević rent richting de bal. Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunović rent richting de bal. Paunović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jekić verovert de bal door een tackle van achteren. Jekić speelt de bal door. Denković bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunović rent richting de bal. Paunović schiet op doel. Damjanac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Grnčarov speelt de bal door. Crkvenjakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vucelić is nu in balbezit. Paunović verovert de bal door een tackle van achteren. Paunović schiet op doel. Damjanac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Paunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Denković is nu in balbezit. Paunović heeft problemen om de bal te vangen. Paunović draait met de bal, schiet en ... Damjanac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Janović met een sublieme pass. Paunović rent richting de bal. Paunović speelt de bal door. Denković is nu in balbezit. Denković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruma 22%, ALEKSINAC 78%.
Ruma - ALEKSINAC 0:1

48e minuut.
Wilkoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkoszewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Ninković de bal. Denković rent richting de bal. Denković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bekić geeft een hoge lob. Bajorek kan de bal niet met de borst controleren. Avramović maakt een afschuwelijke overtreding. Avramović krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Janović onderschept slim de pass. Janović geeft de bal voor. Daar is Bekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paunović is nu in balbezit. Paunović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Turudić met de inworp. Otręba geeft een hoge lob. Ninković heeft problemen om de bal te vangen. Denković rent richting de bal. Denković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ruma - ALEKSINAC 1:1

64e minuut.
Crkvenjakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunović verovert de bal door een tackle van achteren. Paunović speelt de bal door. Denković rent richting de bal. Denković schiet op doel. Damjanac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Radmilović is nu in balbezit. Osmajić verovert de bal door een tackle van achteren. Osmajić speelt de bal door. Paunović is nu in balbezit. Paunović schiet op doel. Damjanac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruma 23%, ALEKSINAC 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ruma - ALEKSINAC 1:1