Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALEKSINAC Ruma
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 32.6
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Kostić geeft een hoge lob. Daar is Gligić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajorek rent richting de bal. Janjušević rent richting de bal. Janjušević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ivić heeft problemen om de bal te vangen. Radmilović rent richting de bal. Radmilović probeert naar een medespeler te passen. Ivić rent richting de bal. Ivić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bekić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ivić is nu in balbezit. Ivić haalt uit met een fantastische trap. Damjanac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEKSINAC - Ruma 0:1

40e minuut.
Paunović geeft een lange en hoge pass. Janović rent richting de bal. Janović geeft een lange en hoge pass. Paunović is nu in balbezit. Paunović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEKSINAC - Ruma 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEKSINAC 73%, Ruma 27%.
ALEKSINAC - Ruma 0:2

71e minuut.
Janjušević heeft problemen om de bal te vangen. Bajorek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Janjušević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Janjušević neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
ALEKSINAC - Ruma 1:2

80e minuut.
Ninković geeft een hoge lob. Otręba kopt de bal weg. Kostić heeft problemen om de bal te vangen. Ivić rent richting de bal. Ivić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALEKSINAC 65%, Ruma 35%.
ALEKSINAC - Ruma 1:2