Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BrundoNS Dabrovi
4-4-2 Tactiek 343
64% Balbezit 36%
28% Spel op eigen helft 72%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 16
goed Schieten slecht
matig Passen zwak
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Hùng rent richting de bal. Hùng geeft de bal voor. Gobeljić kan de bal niet met de borst controleren. Dogančević met een sublieme pass. Bertmonas rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Otanadze geeft een hoge lob. Bertmonas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ðurašković de bal onder controle te krijgen. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ðurašković heeft problemen om de bal te vangen. Frąszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frąszczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pejas probeert naar een medespeler te passen. Dogančević probeert naar een medespeler te passen. Zsolnai met een sublieme pass. Bertmonas rent richting de bal. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ljuboja trapt de bal weg van het doel. Gobeljić heeft problemen om de bal te vangen. Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak draait met de bal, schiet en ... Ljuboja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - Dabrovi 1:0

17e minuut.
Ðukanović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Božinovski de bal. Gobeljić rent richting de bal. Dogančević onderschept slim de pass. Dogančević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gobeljić rent richting de bal. Hùng onderschept slim de pass. Hùng probeert naar een medespeler te passen. Bertmonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bertmonas draait met de bal, schiet en ... Kuzman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tošović probeert naar een medespeler te passen. Frąszczak heeft problemen om de bal te vangen. Frąszczak schiet op doel. Ljuboja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ðurašković is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Ðurašković is nu in balbezit. Pejas onderschept slim de pass. Pejas probeert naar een medespeler te passen. Bertmonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas schiet op doel. Ljuboja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Gobeljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzman rent richting de bal. Bertmonas onderschept slim de pass. Bertmonas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Gobeljić de bal. Bertmonas rent richting de bal. Gobeljić is nu in balbezit. Bertmonas onderschept slim de pass. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kuzman heeft problemen om de bal te vangen. Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hùng geeft een lange en hoge pass. Bertmonas is nu in balbezit. Bertmonas schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BrundoNS 34%, Dabrovi 66%.
BrundoNS - Dabrovi 1:0

58e minuut.
Ðukanović is nu in balbezit. Otanadze begaat een overtreding. Ðukanović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuzman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pejas geeft de bal voor. Bertmonas kan de bal niet met de borst controleren. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Hùng kopt de bal weg. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas geeft een lange en hoge pass. Frąszczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - Dabrovi 2:0

65e minuut.
Dogančević met een sublieme pass. Stamenković kan de bal niet met de borst controleren. Bertmonas probeert naar een medespeler te passen. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Dogančević passt de bal met de wreef. Bertmonas rent richting de bal. Dogančević speelt de bal door. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Dogančević verovert de bal door een tackle van achteren. Dogančević speelt de bal door. Gobeljić rent richting de bal. Bertmonas verovert de bal door een tackle van achteren. Bertmonas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dogančević kopt de bal weg. Stamenković is nu in balbezit. Frąszczak onderschept slim de pass. Bertmonas is nu in balbezit. Bertmonas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Ðurašković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zsolnai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BrundoNS - Dabrovi 3:0

89e minuut.
Ðukanović speelt de bal door. Kiković is nu in balbezit. Frąszczak onderschept slim de pass. Bertmonas is nu in balbezit. Bertmonas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BrundoNS 23%, Dabrovi 77%.
BrundoNS - Dabrovi 3:0