Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dabrovi BrundoNS
343 Tactiek 4-4-2
32% Balbezit 68%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 37.8
poor Schieten good
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Bertmonas onderschept slim de pass. Dogančević rent richting de bal. Dogančević probeert naar een medespeler te passen. Bertmonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Daar is Božinovski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hùng is nu in balbezit. Hùng met een sublieme pass. Frąszczak is nu in balbezit. Frąszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ljuboja trapt de bal weg van het doel. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak passt de bal met de wreef. Bertmonas is nu in balbezit. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bertmonas schiet op doel. Doeltrap. Ljuboja trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Bertmonas de bal. Bertmonas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mujezin trapt de bal weg van het doel. Kuzman rent richting de bal. Frąszczak onderschept slim de pass. Frąszczak schiet op doel. Ljuboja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Phúc Thịnh passt de bal zonder na te denken. Ðurašković bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap. Ljuboja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrovi - BrundoNS 0:1

16e minuut.
Kiković passt de bal in één keer door. Ðukanović is nu in balbezit. Hùng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hùng krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Klungelig pakt Hùng de bal. Phúc Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Thịnh speelt de bal door. Klungelig pakt Bertmonas de bal. Bertmonas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrovi - BrundoNS 0:2

29e minuut.
Egić onderschept slim de pass. Egić speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zsolnai zal de hoekschop nemen. Frąszczak kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Tošović trapt de bal weg. Dogančević kopt de bal weg. Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bertmonas rent richting de bal. Zsolnai is nu in balbezit. Zsolnai speelt de bal door. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ljuboja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ljuboja speelt de bal door. Kiković heeft problemen om de bal te vangen. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Frąszczak kopt de bal weg. Otanadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Otanadze geeft een hoge lob. Bertmonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap. Ljuboja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ðurašković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertmonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrovi - BrundoNS 0:3

38e minuut.
Hùng is nu in balbezit. Phúc Thịnh is nu in balbezit. Phúc Thịnh passt de bal in één keer door. Bertmonas rent richting de bal. Bertmonas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dogančević kopt de bal weg. Bertmonas is nu in balbezit. Egić probeert naar een medespeler te passen. Bertmonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrovi 72%, BrundoNS 28%.
Dabrovi - BrundoNS 0:3

52e minuut.
D`Hondt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Güneşdoğan komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Dogančević met een sublieme pass. Phúc Thịnh rent richting de bal. Phúc Thịnh speelt de bal door. Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak schiet op doel. Ljuboja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Stolica is nu in balbezit. Met opzet legt Hùng zijn tegenspeler op de grond. Hùng krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
Frąszczak rent richting de bal. Ðurašković is nu in balbezit. Frąszczak onderschept slim de pass. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap. Ljuboja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrovi - BrundoNS 0:4

65e minuut.
Ljuboja met een harde bal richting middenveld. Kiković is nu in balbezit. Frąszczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frąszczak krijgt een gele kaart. Kiković raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kiković kan niet meer verder spelen. Paunović komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Otanadze passt de bal in één keer door. Dogančević is nu in balbezit. Dogančević geeft een lange en hoge pass. Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Bertmonas verovert de bal door een tackle van achteren. Zsolnai rent richting de bal. Zsolnai probeert naar een medespeler te passen. Bertmonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertmonas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Matras is nu in balbezit. Matras geeft een lange en hoge pass. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak schiet op doel. Ljuboja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrovi - BrundoNS 0:5

73e minuut.
Klungelig pakt Bertmonas de bal. Frąszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Frąszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frąszczak schiet op doel. Ljuboja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Otanadze passt de bal met de wreef. Phúc Thịnh is nu in balbezit. Phúc Thịnh passt de bal zonder na te denken. Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrovi - BrundoNS 0:6

80e minuut.
Phúc Thịnh heeft problemen om de bal te vangen. Phúc Thịnh passt de bal met de wreef. Frąszczak rent richting de bal. Frąszczak haalt uit met een fantastische trap. Ljuboja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrovi - BrundoNS 0:7

89e minuut.
Matras geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stolica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paunović is nu in balbezit. Paunović geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrovi 66%, BrundoNS 34%.
Dabrovi - BrundoNS 0:7