Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vozdovac UTD FK Budale Reunited
w-o Tactiek 523
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 27.2
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
solide Verdedigen matig


5e minuut.
Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski haalt uit met een fantastische trap. du Chatinier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK Budale Reunited 1:0

7e minuut.
Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti met een sublieme pass. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř schiet op doel. du Chatinier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK Budale Reunited 2:0

9e minuut.
Cilenti met een sublieme pass. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bellocq de bal onder controle te krijgen. du Chatinier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK Budale Reunited 3:0

10e minuut.
Klungelig pakt Barnes de bal. Barnes probeert naar een medespeler te passen. Warda probeert de bal met de borst te controleren. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř passt de bal zonder na te denken. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski haalt uit met een fantastische trap. du Chatinier bokst de bal weg.

15e minuut.
Jezierski passt de bal zonder na te denken. Baštýř heeft problemen om de bal te vangen. Bellocq legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bellocq krijgt een gele kaart. Baštýř is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żabski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. du Chatinier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK Budale Reunited 4:0

16e minuut.
Šešelj probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anđelkić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski verovert de bal door een tackle van achteren. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Földi verovert de bal door een tackle van achteren. Cilenti rent richting de bal. Cilenti geeft de bal voor. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK Budale Reunited 5:0

23e minuut.
Baštýř kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Barnes de bal onder controle te krijgen. Jezierski rent richting de bal. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. du Chatinier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK Budale Reunited 6:0

25e minuut.
Żabski rent richting de bal. Żabski passt de bal in één keer door. Bellocq is nu in balbezit. Baštýř onderschept slim de pass. Baštýř schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK Budale Reunited 7:0

31e minuut.
Warda rent richting de bal. Warda passt de bal zonder na te denken. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Żabski passt de bal met de wreef. Baštýř rent richting de bal. Barnes verovert de bal door een tackle van achteren. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK Budale Reunited 8:0

37e minuut.
Anđelkić rent richting de bal. Küloğlu onderschept slim de pass. Küloğlu geeft de bal voor. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř draait met de bal, schiet en ... du Chatinier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Anđelkić is nu in balbezit. Żabski onderschept slim de pass. Żabski geeft een hoge lob. Cilenti kopt de bal weg. Jezierski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vozdovac UTD 22%, FK Budale Reunited 78%.
Vozdovac UTD - FK Budale Reunited 8:0

52e minuut.
Klungelig pakt Warda de bal. Warda probeert naar een medespeler te passen. Küloğlu met een sublieme pass. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Inworp. Warda met een snelle inworp. Barnes rent richting de bal. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK Budale Reunited 9:0

62e minuut.
Jezierski kan de bal niet met de borst controleren. Żabski rent richting de bal. Żabski passt de bal in één keer door. Jezierski rent richting de bal. Jezierski draait met de bal, schiet en ... du Chatinier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Pilecki geeft een hoge lob. Földi heeft problemen om de bal te vangen. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř schiet op doel. du Chatinier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK Budale Reunited 10:0

65e minuut.
Blombowski rent richting de bal. Blombowski geeft een hoge lob. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř schiet op doel. du Chatinier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK Budale Reunited 11:0

67e minuut.
Jezierski rent richting de bal. Żabski is nu in balbezit. Żabski met een sublieme pass. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř schiet op doel. du Chatinier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. du Chatinier trapt de bal weg. Küloğlu kopt de bal weg. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Cilenti passt de bal in één keer door. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř speelt de bal door. Jezierski rent richting de bal. Jezierski schiet op doel. du Chatinier bokst de bal weg.

72e minuut.
Cilenti met een sublieme pass. Żabski rent richting de bal. Żabski passt de bal zonder na te denken. Baštýř rent richting de bal. Baštýř schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Żabski is nu in balbezit. Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř rent richting de bal. Baštýř schiet op doel. du Chatinier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK Budale Reunited 12:0

75e minuut.
Żabski passt de bal met de wreef. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK Budale Reunited 13:0

77e minuut.
Küloğlu geeft de bal voor. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cilenti neemt de hoekschop. Jezierski maakt een snoekduik en kopt de bal. du Chatinier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Baštýř is nu in balbezit. Baštýř passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jezierski de bal. Żabski rent richting de bal. Żabski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. du Chatinier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK Budale Reunited 14:0

79e minuut.
Šešelj speelt de bal door. Anđelkić met een sublieme pass. Tankosić heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski rent richting de bal. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
du Chatinier trapt de bal weg van het doel. Küloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Warda met een sublieme pass. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Földi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cilenti met een snelle inworp. Küloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Küloğlu passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Żabski kan de bal niet met de borst controleren. Żabski geeft een hoge lob. Warda bereikt de bal nog maar net als eerste. Warda geeft de bal voor. Blombowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vozdovac UTD 21%, FK Budale Reunited 79%.
Vozdovac UTD - FK Budale Reunited 14:0