Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JovanM JMFC mihajlo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
Jusufspahić heeft problemen om de bal te vangen. Šakota is nu in balbezit. Šakota speelt de bal door. Vujačić rent richting de bal. Vujačić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ðuranović met een sublieme pass. Nikačević geeft de bal voor. Mrđanin controleert de bal met de borst. Šakota rent richting de bal. Šakota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Šakota passt de bal met de wreef. Panajotović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milojković. Milojković krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ðuranović rent richting de bal. Manić is nu in balbezit. Ðuranović is nu in balbezit. Manić onderschept slim de pass. Manić draait met de bal, schiet en ... Glušac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JovanM JMFC 43%, mihajlo 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JovanM JMFC - mihajlo 0:0

58e minuut.
Mandić is nu in balbezit. Mandić speelt de bal door. Vujačić rent richting de bal. Šakota bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakota haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Nikačević raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anastasijević komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Trivuncić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandić onderschept slim de pass. Manić rent richting de bal. Trivuncić rent richting de bal. Trivuncić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tica geeft een hoge lob. Milojković controleert de bal met de borst. Milojković met een sublieme pass. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JovanM JMFC 46%, mihajlo 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JovanM JMFC - mihajlo 0:0