Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Копчић Поље RB_Buducnost
ња! Tactiek Liga II
49% Balbezit 51%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 40.7
redelijk Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen goed
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Binić met een sublieme pass. Daar is Pešterac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczęśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Končarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Markoski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak schiet op doel. Jošić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - RB_Buducnost 0:1

5e minuut.
Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof passt de bal in één keer door. Daar is Szczęśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markoski rent richting de bal. Markoski schiet op doel. Jošić bokst de bal weg.

7e minuut.
Pešterac kan de bal niet met de borst controleren. Papierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Papierz probeert naar een medespeler te passen. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... Jošić bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Jošić met een sublieme pass. Zborowski controleert de bal met de borst. Zborowski passt de bal met de wreef. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Zborowski is nu in balbezit. Zborowski passt de bal in één keer door. Crespo speelt de bal door. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... Jošić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crespo met de inworp. Zborowski probeert naar een medespeler te passen. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. Jošić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - RB_Buducnost 0:2

14e minuut.
Pekić rent richting de bal. Pekić speelt de bal door. Zborowski is nu in balbezit. Van Hoof heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoof schiet op doel. Jošić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Inworp. Zborowski met de inworp. Van Hoof met een sublieme pass. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... Jošić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Markoski rent richting de bal. Markoski passt de bal zonder na te denken. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof schiet op doel. Jošić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - RB_Buducnost 0:3

25e minuut.
Končarević rent richting de bal. Van Hoof onderschept slim de pass. Van Hoof met een sublieme pass. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - RB_Buducnost 0:4

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zborowski zal de hoekschop nemen. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... Jošić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - RB_Buducnost 0:5

27e minuut.
Pešterac met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zborowski met een snelle inworp. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof schiet op doel. Jošić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zborowski neemt de hoekschop. Klungelig pakt Szczęśniak de bal. Markoski rent richting de bal. Markoski haalt uit met een fantastische trap. Jošić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Szczęśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Zborowski passt de bal in één keer door. Poupakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Poupakis speelt de bal door. Szczęśniak heeft problemen om de bal te vangen. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Szczęśniak rent richting de bal. Končarević verovert de bal door een tackle van achteren. Končarević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Van Hoof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Papierz de bal onder controle te krijgen. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo probeert naar een medespeler te passen. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. Paal! Končarević met een sublieme pass. Zborowski heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoof probeert naar een medespeler te passen. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - RB_Buducnost 0:6

33e minuut.
Pekić rent richting de bal. Szczęśniak rent richting de bal. Pekić geeft een hoge lob. Szczęśniak heeft problemen om de bal te vangen. Szczęśniak kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Poupakis kopt de bal weg. Končarević probeert de bal met de borst te controleren. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. Jošić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Zborowski is nu in balbezit. Zborowski probeert naar een medespeler te passen. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. Jošić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Pešterac rent richting de bal. Papierz verovert de bal door een tackle van achteren. Papierz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szczęśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Szczęśniak speelt de bal door. Crespo is nu in balbezit. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Jošić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - RB_Buducnost 0:7

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zborowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Van Hoof de bal. Van Hoof passt de bal met de wreef. Szczęśniak is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Копчић Поље 91%, RB_Buducnost 9%.
ФК Копчић Поље - RB_Buducnost 0:7

46e minuut.
Končarević probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zborowski zal de hoekschop nemen. Szczęśniak springt en kopt de bal. Jošić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - RB_Buducnost 0:8

56e minuut.
Pekić neemt de hoekschop. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Končarević de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Chapuis onderschept slim de pass. Chapuis geeft een hoge lob. Szczęśniak is nu in balbezit. Končarević onderschept slim de pass. Končarević speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pekić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Zborowski rent richting de bal. Zborowski haalt uit met een fantastische trap. Jošić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - RB_Buducnost 0:9

60e minuut.
Crespo probeert naar een medespeler te passen. Zborowski met een sublieme pass. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. Jošić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - RB_Buducnost 0:10

64e minuut.
Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo speelt de bal door. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof schiet op doel. Jošić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - RB_Buducnost 0:11

65e minuut.
Grčić geeft de bal voor. Pekić kopt de bal weg. Pekić is nu in balbezit. Pekić geeft een hoge lob. Szczęśniak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - RB_Buducnost 0:12

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zborowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - RB_Buducnost 0:13

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zborowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Hoof speelt de bal door. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... Jošić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Szczęśniak de bal. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Markoski is nu in balbezit. Markoski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Van Hoof de bal. Van Hoof draait met de bal, schiet en ... Jošić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - RB_Buducnost 0:14

77e minuut.
Zborowski is nu in balbezit. Zborowski met een sublieme pass. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - RB_Buducnost 0:15

78e minuut.
Markoski met een sublieme pass. Zborowski speelt de bal door. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - RB_Buducnost 0:16

80e minuut.
Crespo is nu in balbezit. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski passt de bal in één keer door. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - RB_Buducnost 0:17

83e minuut.
Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski probeert naar een medespeler te passen. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. Jošić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - RB_Buducnost 0:18

85e minuut.
Szczęśniak onderschept slim de pass. Szczęśniak met een sublieme pass. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof schiet op doel. Jošić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Končarević geeft een hoge lob. Uimanen met een sublieme pass. Zborowski rent richting de bal. Zborowski geeft een hoge lob. Szczęśniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - RB_Buducnost 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Копчић Поље 89%, RB_Buducnost 11%.
ФК Копчић Поље - RB_Buducnost 0:19