Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 FK Kikinda
САМБА 7 Tactiek hmm...
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
41 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.8 gemiddelde waardering 20.7
uitstekend Schieten waardeloos
uitstekend Passen waardeloos
redelijk Verdedigen matig


4e minuut.
Pavlov passt de bal in één keer door. Giordemaina-Medici rent richting de bal. Urbanek is nu in balbezit. Giordemaina-Medici verovert de bal door een tackle van achteren. Giordemaina-Medici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pachleitner passt de bal met de wreef. Citko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Porter. Porter krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Giordemaina-Medici rent richting de bal. Giordemaina-Medici probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amahit de bal. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Kikinda 1:0

12e minuut.
Płotka rent richting de bal. Płotka geeft een hoge lob. Karatziobalis speelt de bal door. Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Giordemaina-Medici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pavlov is nu in balbezit. Pavlov passt de bal met de wreef. Giordemaina-Medici is nu in balbezit. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pavlov is nu in balbezit. Pavlov passt de bal zonder na te denken. Curiel is nu in balbezit. Curiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Kikinda 2:0

22e minuut.
Pachleitner is nu in balbezit. Giordemaina-Medici onderschept slim de pass. Giordemaina-Medici speelt de bal door. Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Amahit is nu in balbezit. Amahit met een sublieme pass. Curiel rent richting de bal. Curiel haalt uit met een fantastische trap. Ernits probeert de bal aan de voet te houden. Płotka bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Pachleitner probeert de bal aan de voet te houden. Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov passt de bal met de wreef. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Pavlov kopt de bal weg. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel passt de bal zonder na te denken. Amahit is nu in balbezit. Amahit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Giordemaina-Medici rent richting de bal. Giordemaina-Medici passt de bal met de wreef. Amahit heeft problemen om de bal te vangen. Amahit schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ernits de bal onder controle te krijgen. Płotka bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bendt Skov-Nielsen komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pavlov probeert naar een medespeler te passen. Amahit is nu in balbezit. Amahit passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Curiel de bal. Curiel draait met de bal, schiet en ... Płotka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Pavlov rent richting de bal. Pavlov passt de bal zonder na te denken. Curiel is nu in balbezit. Curiel schiet op doel. Płotka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Kikinda 3:0

42e minuut.
Amahit rent richting de bal. Joclécio is nu in balbezit. Joclécio geeft een lange en hoge pass. Habas bereikt de bal nog maar net als eerste. Habas geeft een hoge lob. Płotka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Curiel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Kikinda 4:0

44e minuut.
Klungelig pakt Arežina de bal. Amahit onderschept slim de pass. Amahit probeert naar een medespeler te passen. Curiel rent richting de bal. Curiel haalt uit met een fantastische trap. Płotka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bendt Skov-Nielsen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Giordemaina-Medici krijgt zijn hoofd ertegen. Płotka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 24%, FK Kikinda 76%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Kikinda 4:0

46e minuut.
Giordemaina-Medici onderschept slim de pass. Curiel is nu in balbezit. Söylemez is nu in balbezit. Curiel verovert de bal door een tackle van achteren. Curiel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Płotka met een harde bal richting middenveld. Porter kopt de bal weg. Giordemaina-Medici rent richting de bal. Giordemaina-Medici geeft een lange en hoge pass. Curiel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Kikinda 5:0

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Płotka trapt de bal weg. Pavlov kopt de bal weg. Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Ernits kopt de bal weg. Bendt Skov-Nielsen rent richting de bal. Bendt Skov-Nielsen geeft een hoge lob. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Płotka met een harde bal richting middenveld. Pavlov kopt de bal weg. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amahit is nu in balbezit. Amahit schiet op doel. Płotka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Kikinda 6:0

59e minuut.
Habas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pachleitner rent richting de bal. Habas begaat een overtreding. Habas krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Amahit passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Giordemaina-Medici de bal. Giordemaina-Medici met een sublieme pass. Curiel heeft problemen om de bal te vangen. Curiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Kikinda 7:0

64e minuut.
Ernits geeft een hoge lob. Curiel probeert de bal aan de voet te houden. Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov geeft de bal voor. Curiel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Kikinda 8:0

68e minuut.
Klungelig pakt Bendt Skov-Nielsen de bal. Bendt Skov-Nielsen passt de bal in één keer door. Tsiatsios rent richting de bal. Amahit verovert de bal door een tackle van achteren. Amahit schiet op doel. Paal! Płotka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Kikinda 9:0

70e minuut.
Klungelig pakt Giordemaina-Medici de bal. Giordemaina-Medici geeft een lange en hoge pass. Amahit heeft problemen om de bal te vangen. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Kikinda 10:0

74e minuut.
Klungelig pakt Tsiatsios de bal. Curiel is nu in balbezit. Söylemez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Curiel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pavlov neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Kikinda 11:0

77e minuut.
Chaofan rent richting de bal. Karatziobalis geeft een hoge lob. Giordemaina-Medici kopt de bal weg. Curiel rent richting de bal. Curiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bendt Skov-Nielsen onderschept slim de pass. Bendt Skov-Nielsen met een sublieme pass. Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel is nu in balbezit. Curiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Kikinda 12:0

83e minuut.
Ciocan rent richting de bal. Porter onderschept slim de pass. Porter speelt de bal door. Giordemaina-Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Urbanek trapt de bal weg van het doel. Pavlov is nu in balbezit. Pavlov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Giordemaina-Medici de bal. Giordemaina-Medici haalt uit met een fantastische trap. Płotka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Söylemez kopt de bal weg. Pavlov speelt de bal door. Curiel is nu in balbezit. Curiel draait met de bal, schiet en ... Płotka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Kikinda 13:0

86e minuut.
Amahit is nu in balbezit. Amahit passt de bal in één keer door. Daar is Giordemaina-Medici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giordemaina-Medici geeft een lange en hoge pass. Curiel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 21%, FK Kikinda 79%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - FK Kikinda 13:0