Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ice Rock Fk Novi Pazar
Normal Tactiek 442
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 29.5
waardeloos Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Kiribatiano met een sublieme pass. Mandić rent richting de bal. Mandić passt de bal in één keer door. Zafertepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafertepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - Fk Novi Pazar 0:1

26e minuut.
Ješić rent richting de bal. Bogunović verovert de bal door een tackle van achteren. Bogunović passt de bal met de wreef. Prokić rent richting de bal. Prokić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Veljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Prlainović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veljković raakt geblesseerd tijdens het duel. Veljković zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kiribatiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiribatiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - Fk Novi Pazar 0:2

39e minuut.
Bogunović is nu in balbezit. Bogunović passt de bal in één keer door. Prokić rent richting de bal. Prokić draait met de bal, schiet en ... Vejin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šešelj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ice Rock - Fk Novi Pazar 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ice Rock 47%, Fk Novi Pazar 53%.
Fc Ice Rock - Fk Novi Pazar 1:2

46e minuut.
Kiribatiano rent richting de bal. Kiribatiano geeft een lange en hoge pass. Daar is Bogunović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe draait met de bal, schiet en ... Prokopijević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Bogunović heeft problemen om de bal te vangen. Ćatović rent richting de bal. Ćatović met een sublieme pass. Junuzić rent richting de bal. Junuzić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klatt probeert naar een medespeler te passen. Veljković rent richting de bal. Josipović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Josipović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ice Rock 49%, Fk Novi Pazar 51%.
Fc Ice Rock - Fk Novi Pazar 1:2