Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 ФК Копчић Поље
САМБА 7 Tactiek Паплацко
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 65.7
good Schieten formidable
solid Passen excellent
good Verdedigen very good


2e minuut.
Mrkšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić passt de bal zonder na te denken. Millán met een sublieme pass. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević schiet op doel. Kallasma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov passt de bal zonder na te denken. Aloupogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Stričević rent richting de bal. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - ФК Копчић Поље 0:1

13e minuut.
Inworp. Branežac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić schiet op doel. Manco probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Matičić rent richting de bal. Matičić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Habas de bal. Danić is nu in balbezit. Danić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Danić heeft problemen om de bal te vangen. Danić passt de bal met de wreef. Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević onderschept slim de pass. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Engelbrecht probeert naar een medespeler te passen. Millán met een sublieme pass. Stričević is nu in balbezit. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Kallasma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - ФК Копчић Поље 0:2

22e minuut.
Daar is Manco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millán is nu in balbezit. Engelbrecht met een sublieme pass. Stričević heeft problemen om de bal te vangen. Stričević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kontić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Danić de bal. Danić passt de bal zonder na te denken. Stričević is nu in balbezit. Stričević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Chaofan kopt de bal weg. Branežac rent richting de bal. Branežac geeft een hoge lob. Millán geeft de bal voor. Danić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - ФК Копчић Поље 0:3

37e minuut.
Vidović geeft een hoge lob. Millán kopt de bal weg. Millán rent richting de bal. Millán geeft een hoge lob. Danić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chaofan is nu in balbezit. Stričević onderschept slim de pass. Stričević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Habas de bal. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kontić rent richting de bal. Kontić passt de bal met de wreef. Branežac met een sublieme pass. Danić is nu in balbezit. Danić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - ФК Копчић Поље 0:4

42e minuut.
Moskwa rent richting de bal. Aloupogiannis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Branežac. Branežac krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Stričević geeft de bal voor. Klungelig pakt Aloupogiannis de bal. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - ФК Копчић Поље 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 74%, ФК Копчић Поље 26%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - ФК Копчић Поље 0:5

46e minuut.
Moskwa passt de bal zonder na te denken. Norek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stričević. Stričević krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Porter geeft een lange en hoge pass. Branežac is nu in balbezit. Met opzet legt Moskwa zijn tegenspeler op de grond. Branežac moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Branežac kan niet meer verder spelen. Zoltai komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Daar is Millán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porter rent richting de bal. Millán onderschept slim de pass. Millán geeft een lange en hoge pass. Danić maakt een snoekduik en kopt de bal. Kallasma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Kontić speelt de bal door. Bandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandur geeft de bal voor. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Zoltai speelt de bal door. Daar is Bandur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandur geeft de bal voor. Stričević kopt de bal weg. Millán geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán passt de bal in één keer door. Stričević is nu in balbezit. Stričević schiet op doel. Kallasma probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mrkšić met een sublieme pass. Klungelig pakt Millán de bal. Millán probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stričević de bal. Stričević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Engelbrecht kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porter met een snelle inworp. Stričević rent richting de bal. Stričević draait met de bal, schiet en ... Kallasma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Manco geeft de bal voor. Mrkšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić passt de bal zonder na te denken. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Norek met een sublieme pass. Mrkšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić passt de bal in één keer door. Daar is Danić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zoltai verovert de bal door een tackle van achteren. Zoltai speelt de bal door. Klungelig pakt Mrkšić de bal. Danić rent richting de bal. Danić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Porter met de inworp. Manco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stričević. Manco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Stričević passt de bal zonder na te denken. Engelbrecht is nu in balbezit. Engelbrecht passt de bal in één keer door. Stričević rent richting de bal. Stričević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Millán is nu in balbezit. Millán speelt de bal door. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Kallasma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - ФК Копчић Поље 0:6

82e minuut.
Zoltai met de inworp. Klungelig pakt Mrkšić de bal. Mrkšić speelt de bal door. Danić is nu in balbezit. Danić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mrkšić rent richting de bal. Mrkšić geeft een lange en hoge pass. Stričević is nu in balbezit. Stričević schiet op doel. Kallasma werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Stričević is nu in balbezit. Stričević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЗЕЛЕНГОРА 1945 73%, ФК Копчић Поље 27%.
ЗЕЛЕНГОРА 1945 - ФК Копчић Поље 0:6