Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Копчић Поље ЗЕЛЕНГОРА 1945
Паплацко Tactiek САМБА 7
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
35 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
69.2 gemiddelde waardering 48.8
zeer goed Schieten goed
uitmuntend Passen solide
uitstekend Verdedigen redelijk


2e minuut.
Daar is Rajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajić probeert naar een medespeler te passen. Branežac rent richting de bal. Branežac geeft een hoge lob. Danić springt en kopt de bal. Hiu Fai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stričević bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaofan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stričević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stričević neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - ЗЕЛЕНГОРА 1945 1:0

6e minuut.
Hiu Fai verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu Fai geeft de bal voor. Mrkšić kopt de bal weg. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Branežac is nu in balbezit. Branežac geeft de bal voor. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chaofan de bal onder controle te krijgen. Hiu Fai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Pešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordemaina-Medici verovert de bal door een tackle van achteren. Giordemaina-Medici speelt de bal door. Curiel rent richting de bal. Curiel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Danić is nu in balbezit. Habas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Danić raakt geblesseerd tijdens het duel. Danić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hiu Fai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - ЗЕЛЕНГОРА 1945 2:0

12e minuut.
Curiel rent richting de bal. Vidović verovert de bal door een tackle van achteren. Vidović met een sublieme pass. Stričević is nu in balbezit. Stričević draait met de bal, schiet en ... Hiu Fai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Branežac rent richting de bal. Branežac haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Amahit passt de bal zonder na te denken. Bendt Skov-Nielsen heeft problemen om de bal te vangen. Millán speelt de bal door. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Rajić de bal. Branežac rent richting de bal. Branežac passt de bal met de wreef. Stričević rent richting de bal. Stričević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Millán met een sublieme pass. Danić rent richting de bal. Habas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Habas krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Porter is nu in balbezit. Rajić verovert de bal door een tackle van achteren. Rajić speelt de bal door. Stričević is nu in balbezit. Stričević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Vidović geeft een lange en hoge pass. Danić kopt de bal weg. Stričević rent richting de bal. Stričević schiet op doel. Hiu Fai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - ЗЕЛЕНГОРА 1945 3:0

43e minuut.
Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkšić onderschept slim de pass. Mrkšić passt de bal zonder na te denken. Danić is nu in balbezit. Danić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Копчић Поље 27%, ЗЕЛЕНГОРА 1945 73%.
ФК Копчић Поље - ЗЕЛЕНГОРА 1945 3:0

46e minuut.
Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Millán met een sublieme pass. Klungelig pakt Danić de bal. Danić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - ЗЕЛЕНГОРА 1945 4:0

49e minuut.
Pavlov is nu in balbezit. Vidović rent richting de bal. Vidović geeft een lange en hoge pass. Stričević rent richting de bal. Stričević haalt uit met een fantastische trap. Hiu Fai bokst de bal weg. Chaofan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stričević onderschept slim de pass. Stričević draait met de bal, schiet en ... Hiu Fai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Rajić speelt de bal door. Stričević rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manco. Stričević raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stričević kan niet meer verder spelen. Šovljanski komt het veld opgelopen. Mrkšić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Branežac met een sublieme pass. Šovljanski rent richting de bal. Šovljanski draait met de bal, schiet en ... Danić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajić passt de bal in één keer door. Šovljanski rent richting de bal. Šovljanski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bendt Skov-Nielsen is nu in balbezit. Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Millán geeft de bal voor. Danić is nu in balbezit. Danić schiet op doel. Hiu Fai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Manco passt de bal zonder na te denken. Pavlov probeert naar een medespeler te passen. Curiel is nu in balbezit. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Копчић Поље - ЗЕЛЕНГОРА 1945 4:1

78e minuut.
Chaofan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaofan geeft een lange en hoge pass. Bendt Skov-Nielsen kopt de bal weg. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić schiet op doel. Hiu Fai bokst de bal weg. Daar is Norek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Danić de bal. Norek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Danić. Norek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

88e minuut.
Habas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Millán met de inworp. Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Копчић Поље 31%, ЗЕЛЕНГОРА 1945 69%.
ФК Копчић Поље - ЗЕЛЕНГОРА 1945 4:1