Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RB_Buducnost FK Kikinda
Liga II Tactiek hmm...
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 21.6
formidable Schieten unsatisfactory
good Passen poor
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Pekić geeft een hoge lob. Szczęśniak kopt de bal weg. Van Hoof rent richting de bal. Daar is Zborowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zborowski draait met de bal, schiet en ... Paal! Van Hoof heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoof schiet op doel. Płotka bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Crespo is nu in balbezit. Crespo speelt de bal door. Urbanek is nu in balbezit. Szczęśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Szczęśniak schiet op doel. Płotka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak haalt uit met een fantastische trap. Płotka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Kikinda 1:0

7e minuut.
Daar is Pachleitner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekić is nu in balbezit. Pekić speelt de bal door. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Van Hoof rent richting de bal. Ernits is nu in balbezit. Van Hoof onderschept slim de pass. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. Płotka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Kikinda 2:0

22e minuut.
Papierz rent richting de bal. Papierz geeft een hoge lob. Szczęśniak is nu in balbezit. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Van Hoof onderschept slim de pass. Van Hoof met een sublieme pass. Klungelig pakt Pekić de bal. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Kikinda 3:0

28e minuut.
Zborowski onderschept slim de pass. Van Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoof passt de bal zonder na te denken. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... Płotka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Markoski met de inworp. Pekić rent richting de bal. Pekić passt de bal met de wreef. Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Kikinda 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 34%, FK Kikinda 66%.
RB_Buducnost - FK Kikinda 4:0

51e minuut.
Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... Söylemez probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zborowski zal de hoekschop nemen. Van Hoof krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Płotka met een sublieme pass. Zborowski kopt de bal weg. Van Hoof rent richting de bal. Van Hoof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Kikinda 5:0

59e minuut.
Zborowski kopt de bal weg. Daar is Tsiatsios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsiatsios onderschept slim de pass. Szczęśniak heeft problemen om de bal te vangen. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ernits geeft de bal voor. Chapuis kopt de bal weg. Urbanek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Kikinda 6:0

64e minuut.
Van Hoof met een sublieme pass. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo met een sublieme pass. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Szczęśniak passt de bal zonder na te denken. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski passt de bal in één keer door. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Urbanek geeft een lange en hoge pass. Chapuis rent richting de bal. Chapuis speelt de bal door. Pekić rent richting de bal. Pekić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Szczęśniak is nu in balbezit. Szczęśniak passt de bal zonder na te denken. Van Hoof is nu in balbezit. Van Hoof haalt uit met een fantastische trap. Ernits probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Kikinda 7:0

74e minuut.
Pekić speelt de bal door. Ernits is nu in balbezit. Van Hoof verovert de bal door een tackle van achteren. Van Hoof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Kikinda 8:0

75e minuut.
Oetama raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ciocan komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Pekić rent richting de bal. Daar is Szczęśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak rent richting de bal. Szczęśniak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RB_Buducnost - FK Kikinda 9:0

85e minuut.
Urbanek kopt de bal weg. Joclécio rent richting de bal. Joclécio passt de bal met de wreef. Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crespo geeft een lange en hoge pass. Płotka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RB_Buducnost 14%, FK Kikinda 86%.
RB_Buducnost - FK Kikinda 9:0