Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Welling Utd Fc Ice Rock
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Tatomir kopt de bal weg. Bogunović heeft problemen om de bal te vangen. Bogunović passt de bal in één keer door. Damjanov rent richting de bal. Damjanov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ćatović rent richting de bal. Koturović verovert de bal door een tackle van achteren. Koturović probeert naar een medespeler te passen. Volarev rent richting de bal. Volarev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Welling Utd - Fc Ice Rock 1:0

8e minuut.
Protić onderschept slim de pass. Bogunović onderschept slim de pass. Bogunović passt de bal zonder na te denken. Prokić is nu in balbezit. Prokić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Damjanov passt de bal zonder na te denken. Mijić rent richting de bal. Prokić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mijić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mijić kan niet meer verder spelen.

33e minuut.
Vujošević geeft een hoge lob. Milićković bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Panajotović. Panajotović krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bogunović rent richting de bal. Bogunović passt de bal zonder na te denken. Junuzić geeft een hoge lob. Damjanov rent richting de bal. Damjanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welling Utd 52%, Fc Ice Rock 48%.
Welling Utd - Fc Ice Rock 1:0

50e minuut.
Prokić rent richting de bal. Bogunović is nu in balbezit. Koprivica onderschept slim de pass. Prokić onderschept slim de pass. Prokić schiet op doel. Kralj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Klungelig pakt Damjanov de bal. Damjanov geeft de bal voor. Junuzić maakt een snoekduik en kopt de bal. Bogunović rent richting de bal. Bogunović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welling Utd 69%, Fc Ice Rock 31%.
Welling Utd - Fc Ice Rock 1:0